Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostas_super_3

Core Members
 • Περιεχόμενα

  556
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

kostas_super_3 last won the day on Αύγουστος 11 2012

kostas_super_3 had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

130 Καλή

9 Ακόλουθοι

Σχετικά kostas_super_3

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Κεντρική Μακεδονία
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kostas_super_3

  Καλωδίωση σε εγκατάσταση PV

  Μιλάω για την dc πλευρά σε ένα string. Είναι δεδομένο πως με μεγάλους inverter και μικρά πάνελ έχεις πτώση τάσης μεγαλύτερη από τα επιτρεπτά όρια . Εκεί λοιπόν αξίζει τον κόπο να αλλάξεις τα καλώδια ? Εννοείται πως χάνεις εγγύηση κλπ.
 2. kostas_super_3

  Καλωδίωση σε εγκατάσταση PV

  Σας έχει τύχει να αλλάξετε τα καλώδια που έχω τα πάνελ προκειμένου να βάλετε άλλα μεγαλύτερα εξαιτίας της πτώσης τάσης?
 3. Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση περισσότερο κατασκευαστική. Σε ένα φβ πάρκο 500 kW Σας έχει τύχει να αλλάξετε τα καλώδια που έχω τα πάνελ προκειμένου να βάλετε άλλα μεγαλύτερα εξαιτίας της πτώσης τάσης? Δεν έχω ασχοληθεί με τόσο μεγάλες εγκαταστάσεις για αυτό θα ήθελα τα φώτα σας. Ευχαριστώ! ΥΓ . Είχα την εντύπωση πως η απόσταση αυτή μετράει από το τελευταίο πάνελ του string .
 4. Καλημέρα. Σε όσους πάνε να ασχοληθούν SOS οι αποστάσεις εδαφοδεξαμενής από Εθνικό και Επαρχιακό δρόμο! http://www.minagric.gr/images/stories/docs/agrotis/XOROTAJIA/diav_kya_apovl_elaiotrivion092016.pdf
 5. Αυτό συνέβη και σε δικό μου πελάτη. Τον πήραν τηλέφωνο να του πουν απλά να κάνει αίτηση στο καινούριο. Προφανώς πήραν απάντηση για το Υπουργείο πως δεν πρόκειται να εγκριθεί κανένας άλλος από το εξοικονομώ Ι. Δεν πρότειναν όμως ούτε άλλο σύμβουλο ούτε τίποτα. Απλά ενημέρωσαν. Καλά κάνανε. Φανταστείτε κανέναν κολλημένο Συριζαίο που παρακολουθεί ΝΕΤ και τους πιστεύει πως θα δοθούν λεφτά και για τους παλιούς. Θα μείνει με το ΠΕΑ στο χέρι αν δεν κάνει κίνηση./
 6. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε τόσοι πολλοί . Μακάρι να κατάλαβαν πως άλλο μονοκατοικία και άλλο διόροφο με μια κατοικία στον όροφο.
 7. Καλημέρα. Νιώθω πολύ μεγάλος μ@@@@ας .Αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι να πάω γραφείο
 8. Κάτι μου λέει πως ο παππούς θα γίνει χάκερ και θα ρίχνει συνέχεια τον seever .
 9. Στις 8.30 αφήνω τον μικρό στο σχολείο. Λέτε να μην προλάβω?
 10. Ακριβώς αυτό κατάλαβα κι εγώ αλλά το κλικ το κάνει ο όφελουμένος
 11. Παιδιά ενημερώνω απλά πως η είσοδος στο σύστημα ...............................ΔΕΝΝΝΝΝ έχει ενεργοποιηθεί ακόμα! Πάντως όσοι είχαμε ασχοληθεί με το Εξοικονομώ Ι φανταζόμασταν τον χαμό . Αυτό που δεν φατνάζομασταν ήταν οι τόσες πολλές ασάφειες. Αλλά και πάλι ξέραμε για τι λεφτά τρέχαμε. Προφανώς αν είχαμε άλλες δουλειές δεν θα ασχολούμασταν με το εξοικονομώ. .
 12. Αν και είμαστε of topic ο οδηγός και τα παραρτήματα μιλάνε πως για νέα απόκτηση ακινήτου χρειάζεται το πιστοποιητικό μεταγραφής του υποθηκοφυλακείου άρα ολοκληρωμένη αποδοχή και όχι απλά κληρονομικά έγγραφα με Ε9.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.