Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostas_super_3

Core Members
 • Περιεχόμενα

  553
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

kostas_super_3 last won the day on Αύγουστος 11 2012

kostas_super_3 had the most liked content!

Φήμη στην κοινότητα

130 Εξαιρετική

9 Ακόλουθοι

Σχετικά kostas_super_3

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Κεντρική Μακεδονία
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλημέρα. Σε όσους πάνε να ασχοληθούν SOS οι αποστάσεις εδαφοδεξαμενής από Εθνικό και Επαρχιακό δρόμο! http://www.minagric.gr/images/stories/docs/agrotis/XOROTAJIA/diav_kya_apovl_elaiotrivion092016.pdf
 2. Αυτό συνέβη και σε δικό μου πελάτη. Τον πήραν τηλέφωνο να του πουν απλά να κάνει αίτηση στο καινούριο. Προφανώς πήραν απάντηση για το Υπουργείο πως δεν πρόκειται να εγκριθεί κανένας άλλος από το εξοικονομώ Ι. Δεν πρότειναν όμως ούτε άλλο σύμβουλο ούτε τίποτα. Απλά ενημέρωσαν. Καλά κάνανε. Φανταστείτε κανέναν κολλημένο Συριζαίο που παρακολουθεί ΝΕΤ και τους πιστεύει πως θα δοθούν λεφτά και για τους παλιούς. Θα μείνει με το ΠΕΑ στο χέρι αν δεν κάνει κίνηση./
 3. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε τόσοι πολλοί . Μακάρι να κατάλαβαν πως άλλο μονοκατοικία και άλλο διόροφο με μια κατοικία στον όροφο.
 4. Καλημέρα. Νιώθω πολύ μεγάλος μ@@@@ας .Αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι να πάω γραφείο
 5. Κάτι μου λέει πως ο παππούς θα γίνει χάκερ και θα ρίχνει συνέχεια τον seever .
 6. Στις 8.30 αφήνω τον μικρό στο σχολείο. Λέτε να μην προλάβω?
 7. Ακριβώς αυτό κατάλαβα κι εγώ αλλά το κλικ το κάνει ο όφελουμένος
 8. Παιδιά ενημερώνω απλά πως η είσοδος στο σύστημα ...............................ΔΕΝΝΝΝΝ έχει ενεργοποιηθεί ακόμα! Πάντως όσοι είχαμε ασχοληθεί με το Εξοικονομώ Ι φανταζόμασταν τον χαμό . Αυτό που δεν φατνάζομασταν ήταν οι τόσες πολλές ασάφειες. Αλλά και πάλι ξέραμε για τι λεφτά τρέχαμε. Προφανώς αν είχαμε άλλες δουλειές δεν θα ασχολούμασταν με το εξοικονομώ. .
 9. Αν και είμαστε of topic ο οδηγός και τα παραρτήματα μιλάνε πως για νέα απόκτηση ακινήτου χρειάζεται το πιστοποιητικό μεταγραφής του υποθηκοφυλακείου άρα ολοκληρωμένη αποδοχή και όχι απλά κληρονομικά έγγραφα με Ε9.
 10. Ευχαριστώ πολύ! Αν προσέξεις όμως τα παραρτήματα και τη λίστα δικαιολογητικών αναφέρει : Η επιφάνεια κύριας χρήσης της οικοδομικής άδειας ή/και άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου πρέπει να ταυτίζεται με την επιφάνεια κύριων χώρων που έχει δηλωθεί στο Ε9, αθροιζόμενης στην τελευταία τυχόν επιφάνειας κύριας χρήσης (m2) για την οποία προσκομίζεται βεβαίωση περαίωσης της διαδικασίας υπαγωγής της δηλούμενης κατασκευής ή χρήσης σε νόμο τακτοποίησης αυθαίρετων κατασκευών και δεν έχει δηλωθεί στο Ε9. Επομένως μετά δεν θα ταυτίζεται το Ε9 με την οικοδομική άδεια. Για τις άλλες δύο απορίες?
 11. Κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι τις εξής περίπτωσει2. 1)Διώροφο κτίριο , κάτω κατάστημα πάνω κατοικία. Στην κατοικία πάμε από κλιμακοστάσιο. Η οικοδομική άδεια αναγράφει. 130 τ.μ. κατοικία 130 τ.μ. κατάστημα. Στο Ε9 γράφει 130 τ.μ. κατοικία 130 τ.μ. κατάστημα. Η ωφέλιμη επιφάνεια όμως της κατοικίας αφού αφαιρέσουμε εννοείται το κλιμακοστάσιο είναι 105 τ.μ. Στο κτίριο δεν υπάρχει σύσταση. Σύμφωνα με την άποψη λογιστή και υπάλληλου της εφορίας το 130 τ.μ. - 130 τ.μ. είναι το σωστό. Θα υπάρχει πρόβλημα με την διαφορά των 7 τ.μ. που αναφέρουν στις οδηγίες ή θα μπορούμε να δώσουμε διευκρινήσεις και να το αποφύγουμε? 2)Επίσης σε άλλη άδεια του 1971 αναφέρεται η λέξη καλυπτόμενη επιφάνεια όπου συμπεριλάμβανε και τους εξώστες. Άρα εμβαδά αδείας 85 τ.μ. εμβαδόν ωφέλιμης επιφάνειας 69 τ.μ. και τόσο το έχει και στο Ε9. Μελίγα λόγια έχω 2 περιπτώσεις στις οποίες είναι λάθος να γίνει κάποια αλλαγή στο Ε9 , ακόμα πιο λάθος να γράψω άλλο εμβαδό στην ωφέλιμη του ΠΕΑ αλλά έχω διαφορά μεταξύ ΠΕΑ , Ε9 και οικοδομικής άδειας πάνω απο 7τ.μ. 3) Βρήκα λάθος σε ένα Ε9 και ζήτησα διόρθωση. Να ζητήσω τροποποίηση και στο Ε1?
 12. Επάνω στο 2ο θα ήθελα να θέσω το εξής σενάριο. Βγαίνει πρώτο ΠΕΑ με 3 προτάσεις και εγκρίνεται ο πελάτης. Έπειτα μπορούμε να αλλάξουμε προτάσεις -παρεμβασεις ακόμα να μειώσουμε προϋπολογισμό αρκεί να επιτυγχάνεται ο ενεργειακός στόχος ?
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.