Μετάβαση στο περιεχόμενο

valia*

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

valia*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να πάω με τον 4014 δεδομένου ότι η άδεια είναι προ του 83 και το πρόστιμο βγαίνει 2000€. Αλλιώς θα χρειαστεί και αλλαγή χρήσης και νομιμοποίηση του βοηθητικού. και δεν ξέρω αν θα γίνει δεκτό. Θα το ψάξω όμως μήπως και γίνεται.
  2. Καλησπέρα, Πρόκειται για διώροφη οικοδομή. Σύμφωνα με την εκδοθείσα άδεια δημιουργείται ισόγειο κατάστημα ύψους 4,50 μ. και επιφάνειας 88,4τ.μ και όροφος ύψους 3μ. επιφάνειας 88,4τ.μ. Στην πραγματικότητα το ισόγειο χωρίστηκε σε δύο διαφορετικούς χώρους με πλάκα. Ο ένας χώρος ύψους 3μ χρησιμοποιείται ως κατοικία και ο εναπομείναν που βρίσκεται κάτω από την κατοικία 1,5μ ως βοηθητικός χώρος. Κατά τη γνώμη μου εισάγω στο σύστημα 2 φύλλα καταγραφής: 1) Αλλαγή χρήσης για 88.4 τ.μ χωρίς υπέρβαση δόμησης και 2) Υπέρβαση δόμησης βοηθητικού χώρου 88,4τ.μ. Σας φαίνεται λογικό? θα μπορούσα να το προσεγγίσω αλλιώς?
  3. Ευχαριστώ πολύ Ιάσονα! Εγώ να τον αφήσω να πίνει καφέ, αλλά μέχρι τώρα από τις ερωτοαπαντήσεις ήξερα ότι η δήλωση γίνεται από τον επικαρπωτή.
  4. Στην περίπτωση που έχω κάνει τη δήλωση αυθαιρέτου με αυτόν που έχει την ψιλή κυριότητα ενώ η δήλωση έπρεπε να έχει γίνει από αυτόν που έχει την επικαρπία ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Μπορώ με κάποια υπεύθυνη δήλωση για συναίνεση από τον επικαρπωτή να το αφήσω ως έχει? Το λέω διότι ο ψιλός κύριος μου ζήτησε να επιβαρυνθεί ο ίδιος με τα πρόστιμα.
  5. Κι εγώ μαζί σου για τον αναλυτικό αλλά επί του πρακτικού, στο δώμα ή την απόληξη κλιμακοστασίου πώς θα δηλώσω υπέρβαση ύψους? Υπάρχει τέτοια δυνατότητα στις λοιπές πολεοδομικές παραβάσεις?
  6. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά. Κατατοπίστηκα επαρκώς. Υπόλοιπο δόμησης έχω, θέσεις πάρκινγκ υπάρχουν στο υπόγειο, αλλαγή χρήσης δεν εχει γίνει, ο ιδιοκτήτης είναι ένας και σκεφτοταν μήπως και προλαβαινε να κλείσει την πυλωτή μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για τακτοποιήσεις.
  7. Καλησπέρα. Μου έχει ζητηθεί να κάνω μια αλλαγή χρήσης από πυλωτή σε κατοικία. Είναι αυτό εφικτό και αν ναι σε τι περιορισμούς υπόκειται? Μπορεί να κλειστεί ολόκληρη η πυλωτή η ένα μέρος της; Εκτός απο αρχιτεκτονικά,τοπογραφικό,παθητική πυροπροστασία, ΚΕΝΑΚ τι άλλες μελέτες απαιτούνται? Μήπως ειναι προτιμότερο να κάνω τακτοποίηση με το Ν.3843/2010;
  8. καλησπερα.εχω αναλαβει τη νομιμοποιηση αυθαιρετου ποιμνιοστασιου. Η μελετη περιβαλλοντικων επιπτωσεων εμπιπτει στην κατηγορια Β4.Απ'οτι διαβασα στο site εχω δικαιωμα υπογραφης γι αυτη τη μελετη ως διπλ.πολιτικος μηχανικος.γνωριζει κανεις που μπορω να βρω τη σχετικη νομοθεσια που να αποδεικνυει οτι εχω δικαιωμα υπογραφης;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.