Μετάβαση στο περιεχόμενο

klipap

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by klipap

  1. Συναδελφοι, σε συνεχεια οσων εχουν συζητηθει, θεωρω οτι πολυ ευκολα θα μπορουσε να λυθει το θεμα ως εξης: Τα θερμομονωτικα λιθοσωματα πληρωσης (αρα μεταξυ φεροντων στοιχειων) θα μπορουσαν να προσμετρωνται στην καλυψη, ωστε το περιγραμμα της καλυψης να ταυτιζεται με το περιγραμμα του φεροντος οργανισμου και να μην προσμετρωνται στη δομηση και στον ογκο (που πλεον ειναι το κρισιμο μεγεθος), οπως αλλωστε συμβαινει και με αλλες κατασκευες εντος του πραγματικου κελυφους του κτιριου. Ηδη εχουν αποσταλει αιτηματα νεας διευκρινιστικης προς αυτη τη κατευθυνση και εφ' οσον συμφωνειτε με αυτη την αποψη, αποστειλετε παρακαλω σχετικα αιτηματα προς την ΔΑΟΚΚΑ. Ευχαριστω.
  2. Απο τη ΜΕΑ στη φαση αδειας δομησης_οκ. Στη φαση εγκρισης δομσης? Εξυπακουεται οτι πρεπει να εφαρμοστει ακριβως η μελετη, αφου για τελικο ΠΕΑ Α+ σε νεο κτιριο, πιθανοτατα θα ελεγχθει και ο ενεργειακος επιθεωρητης. Ευχαριστω παντως για την απαντηση.
  3. Κατα την φαση εγκρισης δομησης, πώς αποδεικνυεται η ενεργειακη κλαση Α+, ωστε να λαμβανεται το bonus 5% επι του συντελεστη δομησης?
  4. Μηπως γνωριζει καποιος αν χρειαζεται οικοδομικη αδεια η στεγαση ενος γηπεδου tennis με αυτοφερομενη "κουκουλα", τυπου μπαλονιου (airdome)? Προσμετραται η στεγασμενη επιφανεια στο Σ.Δ. ως κλειστο γυμναστηριο? Εαν ναι, απο στατικη μελετη τι απαιτειται? Τα κεφαλαία απαγορεύονται στο φόρουμ. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. AlexisPap
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.