Μετάβαση στο περιεχόμενο

zappa10

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by zappa10

  1. γεια σας, Εάν κάποιος έχει ασχοληθεί με τον υπολογισμό της ισχύος αντλίας γερανού επί οχήματος (παπαγάλος), ας δώσει μια βοήθεια (ποιος τύπος χρησιμοποιείται, βιβλιογραφία κλπ) Ευχαριστώ
  2. μπορώ να καταβάλω το υπόλοιπο πρόστιμο μετά την πρώτη δόση , τον τελευταίο μήνα της προθεσμίας , δηλαδή εννιά δόσεις μαζεμένες τον οκτώβριο του 2012 , ακόμα και σε μία μέρα ας πούμε ?
  3. στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου σύμφωνα με την άδεια , το συγκεκριμένο τμήμα της πιλοτής κλείστηκε εξ'αρχής και χρησιμοποιούνταν σαν αποθήκη , μετά τέσσερα χρόνια μετατράπηκε σε δυο γκαρσονιέρες , και αμέσως έγινε καταγγελία στην πολεοδομία του δήμου , πληρώθηκαν αμέσως οι οφειλές στο ΙΚΑ και το πρόστιμο ανέγερσης , και έκτοτε δεν ξαναενοχληθήκαμε μέχρι πρόσφατα που ήρθε μετά από 8 χρόνια ! , το πρόστιμο διατήρησης και μπήκαμε στην διαδικασία να τα νομιμοποιήσουμε με τον νόμο Μπιρμπίλη . Με το πέρας της πολυκατοικίας έγινε σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας και πίνακας χιλιοστών .
  4. συμφωνώ , αλλά άντε να τα βγάλεις πέρα όταν θα στο χτυπάνε για να μειώσεις την τιμή .
  5. καλησπέρα , κλείσιμο τμήματος πιλοτής και μετατροπή σε διαμέρισμα , που τακτοποιήθηκε με τον νόμο 3843/10 , μπορεί να πωληθεί αυτόνομα ? Πρέπει να γίνει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας πρώτα και νέος πίνακας χιλιοστών της πολυκατοικίας ?
  6. καλησπέρα σε όλους , Δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθεί , αλλά μπορεί κάποιος να με φωτίσει πως πουλάμε κάτι που έχει τακτοποιηθεί (μια γκαρσονιέρα π.χ. ) , ενώ ο νόμος λέει ότι ισχύει για 40 χρόνια ? αν θέλει να το μεταβιβάσει στα παιδιά του , θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις μελλοντικές επιβαρύνσεις που ενδεχόμενα θα επιβληθούν ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.