Μετάβαση στο περιεχόμενο

Antonis Tr

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Antonis Tr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Version V1

    307 downloads

    Υπολογίζει: - γωνιακή ταχύτητα και γωνιακή επιτάχυνση - γραμμική ταχύτητα και επιτάχυνση του άκρου του διωστήρα - διαδρομή εμβόλου
  2. Ετσι ακριβώς είναι.Αλλα ακόμα δεν βρήκα τον σωστό τρόπο τώρα ψάχνω αν μπορώ να δώσω την κίνηση στο SolidWorks για δώ άν δουλεύει ο μηχανισμός με την δόνηση που ανέβασα πιο πάνω.
  3. Η ιδέα είναι ότι έρχονται τα κουτιά με 1000 τεμ το κουτί τα τοποθετώ σε ένα μέρος της μηχανής όλα μαζί μετά μπαίνουν σε σειρά και το τελικό αποτέλεσμα είναι σακούλες των 10 τεμμαχίων . Όλα τα έχω λύσει εκτός απο το πώς θα τα τακτοποιήσω . Η μέτρηση είναι εύκολη αν μπούν σε μία σειρά με ένα απλο φωτοκύτταρο.
  4. Κάπως έτσι θέλω να γίνει αλλά επειδή το αντικείμενο έχει περίεργη μορφή δεν θα μπορέσει να δουλέψει μάλλον με αυτόν τον τρόπο.
  5. Εγώ θα κάνω την κατασκευή και το πρόβλημα μου έιναι αυτό που ακιβώς που είπες. Το αντικείμενο έρχετε απο το εξωτερικό σε κουτιά.
  6. Skarlet h ποσότητα ανα λεπτό είναι περίπου στα 100 τεμ. δεν θέλω να κάνει δεύτερη δουλειά είναι για μία γραμμή παραγωγής και το μονο προβλημά μου είναι πως θα μπορέσω να τα βάλω σε σειρά για να μετράω την ποσότητα που θέλω να βάζω στα κουτιά.
  7. Ευχαριστώ για την ιδέα αλλα το κόστος για να το κατασκευάσεις η να το αγοράσεις αυτο το ρομποτικό σύστημα είναι πολυ μεγάλο.
  8. Γεία σας , θέλω να φτίαξω ένα μηχάνημα που να πακετάρει σε 10άδες το αντικείμενο που σας έχω επισυνάψει. το προβλημά μου είναι οτι δεν ξέρω πως να τα βάλω σε σειρά για να μπορέσω να τα μετρήσω. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Το ύψος του tracker το μετράμε όταν τα πάνελ είναι οριζόντια η όταν είναι στις 35 μοίρες ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.