Μετάβαση στο περιεχόμενο

valiaper

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by valiaper

  1. Καλημέρα. Εγώ πάντως έχω περιπτώσεις του 4495 σε κατάσταση υπαγωγής, και με πληρωμένο όλο το πρόστιμο, που κάνοντας υποβολή για να πάει σε οριστική υπαγωγή, μου αυξάνει το πρόστιμο 20%!
  2. Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα γιατί αφορά στον 4495... Έχω περίπτωση διαμερίσματος σε πολυκατοικία με άδεια του 1971 που έχει εντελώς αυθαίρετο εξώστη πάνω από το δρόμο. Το διαμέρισμα είναι υπερυψωμένο ισόγειο και ο εξώστης είναι σε ύψος 2,70 περίπου (μέσο ύψος γιατί ο δρόμος έχει κλίση). Πέρα από αυτή την αυθαιρεσία υπάρχουν κι άλλες 2 μικρές, δλδ αύξηση του πλάτους ενός δεύτερου εξώστη που βλέπει στον ακάλυπτο και αλλαγή θέσης ενός ανοίγματος. 1. Ο αυθαίρετος εξώστης δεν τακτοποιείται, σωστά; 2. Επειδή το διαμέρισμα πάει για πώληση, μπορώ να δώσω βεβαίωση ότι δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες, από τη στιγμή που η περίπτωση (α) της βεβαίωσης αναφέρεται σε αυθαιρεσίες καθ’ υπέρβαση της δόμησης, της κάλυψης και του ύψους της ιδιοκτησίας (που δεν υπάρχουν στο συγκεκριμένο ακίνητο); Ή πρέπει να γίνει τακτοποίηση οπωσδήποτε; 3. Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το ζήτημα του αυθαίρετου εξώστη από τη στιγμή που δεν τακτοποιείται η συγκεκριμένη αυθαιρεσία; Αν υπάρχουν γνώμες θα βοηθήσουν πολύ...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.