Μετάβαση στο περιεχόμενο

KALKAS

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

KALKAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πολυ καλο το sait που υπεδειξες!Εχω δυο μοναδες πολυκρυσταλλικου και thin film πανελου...τωρα συνδεοντε..σε ενα μηνα θα εχω συγκρισιμες μετρησεις..θα τις γραψω εδω.. Απόφευγε τις άσκοπες παραθέσεις ολόκληρων μηνυμάτων. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. AlexisPap
  2. Συναδελφε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...ειναι μια ακριβη επενδυση και για να ρωταω χρειαζομαι εγκυρες αποψεις απο ατομα που εχουν πληρη ενημερωση και γνωσεις..τα τεχνικα χαρακτηριστικα δε μου λενε και πολλα.το τι θα βαλεις στο χωραφι σου εξαρταται απο σενα...η καθε εταιρεια σε προτρεπει στο δικο της πανελ. Οποτε αν εχεις αποψη θα ηθελα να την διαβασω.
  3. Θελω την αποψη σας για το θεμα επιλογης πανελου. Βρισκομαι στο σταδιο του ΔΕΣΜΗΕ για ενα παρκο 100 kw με σταθερα πανελ. Προβλημα χωρου δεν εχω.Η κρισιμη ερωτηση ειναι τι ειδους πανελ να διαλεξω για μια βελτιστη αποδοση σε χρηματα παντα.τι με συμφερει. Ο καθενας προσπαθει οπως ειναι απολυτα φυσιολογικο να μου προτεινει το δικο του πανελ. Ακουω πιο πολυ τα πολυκρυσταλλικα και τα thin film.Τελικα ποια εχουν καλυτερη αποδοση και ποτε?Η επενδυση θα γινει στη μεσσηνια.Μπορω να δω απο καπου μετρησεις παρκων ωστε να συγκρινω οσο γινεται τις αποδοσεις? Τι προτεινεται εσεις?
  4. Με λίγα λόγια συνάδελφε δεν εχούμε δικαιωμα υπογραφής για τοπογραφικα διαγραμματα που αφορουν το κτηματολογιο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.