Μετάβαση στο περιεχόμενο

aleka1

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by aleka1

  1. Χαίρεται Έχω παρόμοια περίπτωση με τον την συνάδελφο OlINAPAL μόνο που στο ισόγειο του κτίσματος μου με βάση την ο/α φέρεται ένα κατάστημα. Στην πραγματικότητα είναι χωρισμένο σε τέσσερα καταστήματα που ανήκουν σε διαφορετικούς ιδιοκτήτες. Πως μπορεί τώρα αυτό να τακτοποιηθεί πολεοδομικά προκειμένου να προχωρήσω σε έκδοση άδειας λειτουργίας Υ/Ε σε έναν από αυτούς"?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ??
  2. Συναδελφοι Καλησπερα Πελάτης θέλει να ανοίξει κομμωτήριο και απευθηνθηκε σε εμενα για εκδοση αδειας λειτουργιας. Το προβλημα τωρα ειναι το εξης στην ο/α του κτιριου (αδεια του 1983) φαινεται σαν ενα καταστημα ισογειου, αλλα στην πραγματικοτητα υπαρχουν τεσσερα (4) καταστηματα στο ισογειο οπου ανηκουν σε 4 διαφορετικουσ ιδιοκτητες. Γνωριζει καποιος πως μπορουμε να προχωρησουμε τη διαδικασια??? Ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.