Μετάβαση στο περιεχόμενο

DIMITRIS_71

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by DIMITRIS_71

  1. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Συνάδελφοι καλημέρα, Σε επιθεώρηση με τον αναθεωρημένο ΚΕΝΑΚ, νέας μονοκατοικίας με υπόγειο, το λογισμικό του ΤΕΕ μου βγάζει το εξής πρόβλημα: ''Μηδενικές θερμογέφυρες για τις αδιαφανείς επιφάνειες στον Μη Θερμαινόμενο χώρο στο Υπάρχον Κτίριο'' Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Eυχαριστώ
  2. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω για την παγίδα και τον εκβιασμό που ετοιμάζουν. Σήμερα πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο και έμαθα ότι στέλνοντας τα 4 χαρτιά που ζητάνε φυσικά και πληρώνουν τα 400 ευρώ αλλά με την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ να διατηρήσεις την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή για 10 ΧΡΟΝΙΑ. Στην περίπτωση που χαθεί η ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή, π.χ. αν αποτύχεις στις εξετάσεις ή σου επιβάλλει η ΕΥΕΠΕΝ ποινή για κάποιο παράπτωμα ή φύγεις και διαγραφείς ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΤΟΚΩΣ!!!!! ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΤΗΣΙΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ(ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ) ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.