Μετάβαση στο περιεχόμενο

Civilicos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Civilicos

  1. Αγαπητέ iliekater, Ευχαριστώ για τις υποδείξεις, αλλά τζίφος! Δεν πειράζει, στους δεκάδες συνάδελφους που δούλεψε διεκδικώ τα επιτρεπτά όρια αστοχίας.
  2. Αγαπητέ iliekater, κατ' αρχήν να σε ευχαριστήσω κι εγώ για το σημαντικό εργαλείο το οποίο αφιλοκερδώς μας διαθέτεις. Πρόβλημα: Δεν είχα εγκαταστήσει παλιότερες εκδόσεις της εφαρμογής και εγκατέστησα πρώτη φορά την τελευταία έκδοση. Οι εντολές λειτουργούν κανονικά όμως τα blocks δεν μπαίνουν μέσα στο σχέδιο. Διάβασα και ξαναδιάβασα τους διάφορους τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων. Έκανα και ξαναέκανα εγκατάσταση της εφαρμογής, όμως δίχως αποτέλεσμα. Κάπου στα πρώτα μηνύματα αυτού του forum, κάνεις μια αναφορά στην πιθανή απουσία του φακέλου block στο directory Autocad/FreeCAD. Διαπίστωσα ότι αυτός ο φάκελος σε μένα δεν υπάρχει. Έχεις να προτείνεις κάποια λύση; Ευχαριστώ. Τεχνικά χαρακτηριστικά: a. win7, 32 bit b. autocad2009
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.