Μετάβαση στο περιεχόμενο

Athina1125

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Athina1125's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας, Περισυ σκεφτομουν να δωσω για Αρχιτεκτονικη και αυτο το forum με βοηθησει πολυ στην διαδικασία ετσι ωστε να ξεκαθαρισω τι γινεται με φροντηστηρια, βιβλια κλπ.Φετος εδωσα τελικα και περασα. Λόγω του ότι ακούγονται διαφορα απο ίδια πειρα θα ήθελα να πς τα εξης. Το φροντηστηριο θελει καλο ψαξιμο και χρειάζεται για να μπορεσει να σε κατευθυνει και να σε βάλει σε μια σειρα (δεν θέλω να αναφέρω φροντηστήρια για να μην κάνω διαφήμιση). Παρολα αυτα χρειάζεται πολύ προσπάθεια και απο τον υποψήφιο γιατί το φροντηστηριο απο μονο του δεν μπορει να σε βάλει στη σχολή. Θέλει πολυ και συστηματικη δουλειά , δηλαδη χρειάζεται να το θες πολύ και να το προσπαθήσεις. Τώρα σε σχέση με τις γνωριμίες για να μπεις που ακούγωνται διάφορα (τα οποία άκουγα και εγω πέρισι), από την δικιά μου εμπειρία, δεν ισχύουν! όσο περίεργο και αν ακούγεται για την Ελλάδα! Τα μαθήματα που δίνεις είναι διαφορετικά στο κάθε ένα Πανεπιστήμιο και κατά την γνώμη μου θα πρέπει να στοχευεις σε μία σχολή ετσι ώστε να προσυλωθείς και να τα καταφέρεις. Λόγω του ότι πέρασα και εγω αυτή την διαδικασία (παίρνουν λίγα άτομα, ειναι διαφορετική η ύλη και τα διάφορα άλλα) θέλω πραγματικά να πω ότι αξίζει η προσπάθεια εαν πραγματικά το θες!! και εαν μπορώ να βοηθήσω τον οποιονδήποτε σε σχέση με απορίες με τις εξετάσεις, επικονωνήστε με ιδ. μήνυμα μαζί μου.
  2. Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να δώσω καταταστήριες στην αρχιτεκτονική πατρας και ξάνθης και μένω στην Αθήνα. Eχω ξεκινησει και ψαχνω φροντηστηρια αλλα μου φάινεται λίγο δύσκολο να καταλήξω σε κάποιο. Εν ταχει λοιπον, έχω δει Αρνό,το εργαστήρι σχεδίου, τον Πλάκα. Παρόλα αυτά έχω προβληματιστεί αρκετά καθώς δεν ξέρω ποιο είναι το κατάλληλο. Ο Αρνός έχει αρκετές ώρες προετοιμασία το οποίο από την μία θα ήταν καλό στην πριπτωσή μου, μιας και είμαι λίγο άσχετη αλλά με προβληματίζει το ότι είναι γενικώς μεγάλο φροντηστήριο και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούν να ασχοληθούν με κάθε ένα άτομο ξεχωριστά. Για το εργαστήρι σχεδίου αναρωτιέμαι εαν έχει την εμπειρία που χρειάζεται για τις κατακτηριες. Εχει κάποιος κάποια άλλη προταση σε ότι αφορά τα φροντηστήρια? Γενικώς τι θα με συμβουλευατε στο θέμα της προετοιμασίας? Εαν κάποιος που έχει σχετική εμπειρία καλή ή κακή από φροντηστήρια και δεν στειλτε μου ιδιωτικό μήνυμα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.