Μετάβαση στο περιεχόμενο

pman

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pman

  1. βασικά δεν είναι παραγωγή την ώρα. Είναι στιγμιαία παραγωγή, διότι μιλάμε για ισχύ. Αν παράγει 10kW επί μία ώρα το σύστημα, τότε σε μία ώρα θα χει παραχθεί ηλ. ενέργεια 10kWh. Αυτό είναι πρακτικά αδύνατο όμως λόγω τυχαιότητας της ηλιοφάνειας
  2. Η ασφάλεια θα πρέπει να είναι ονομαστικού ρεύματος κάπως μικρότερου από τη μέγιστη ένταση που μπορεί να υποστηρίξει ο αγωγός. Ας πούμε 90% του ονομαστικού ρεύματος του καλωδίου. Αυτό που λες να πολλαπλασιάσουμε τις γραμμές δεν σε πολυκαταλαβαίνω, τι θέλεις να υπολογίσεις?
  3. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους κίνητρα θα μπορούσε να έχει αυτός που προέβη σε αυτή την ενέργεια. Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων διώκονται ποινικά τώρα αν δεν μπορέσουν να αποδείξουν ότι δεν το έκαναν οι ίδιοι?
  4. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έτσι και γίνει διαρροή, τότε αφού γειώνεις πάνω στον ουδέτερο, τότε το κύκλωμα διαρροής θα κλείνει κανονικά μέσω του κυκλώματος λειτουργίας και έτσι το ρελέ που πιθανώς να έχεις δεν θα ανιχνεύσει καμία απολύτως διαρροή, αφού το ρεύμα εισέρχεται από τη φάση και εξέρχεται κανονικά από τον ουδέτερο. Το αν θα τακεί η ασφάλεια εξαρτάται καθαρά από το μέγεθος της τάσης επαφής και τη διαστασιολόγηση της ασφάλειας φυσικά. Ο μόνος τρόπος να λειτουργήσει το ρελέ είναι να πας και να πιάσεις εσύ ο ίδιος το φωτιστικό και με τον τρόπο αυτό να κλείσεις κύκλωμα από εναλλακτική οδό, δλδ μέσω του σώματός σου. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει κανένα νόημα να γειώσεις πάνω στον ουδέτερο. Λίγο δύσκολο να πέσει η ασφάλεια απο υπερένταση λόγω διαρροής
  5. Συμφωνώ και γω. Και στο σπίτι μας είναι έτσι ακριβώς και το ρελέ λειτουργεί μια χαρά. Έχουν γίνει κανα δυο τρεις διαροές σπίτι και τις ανιχνεύει (ευτυχώς).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.