Μετάβαση στο περιεχόμενο

kanonis54

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kanonis54

  1. Στο google δε βγάζω άκρη...λέει γενικά για την περιοχή 2700... Πως μπορώ επίσημα να μάθω ποιά είναι η τιμή ζώνης του ακινήτου??
  2. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι... Λέει πως το πρόγραμμα ισχύει μόνο για ακίνητα με τιμή ζώνης ίσης ή μικρότερης από € 2.100/τ.μ. Αυτό σημαίνει πως εγώ που έχω ένα διαμέρισμα σε περιοχή με τιμή ζώνης € 2.700/τ.μ. (τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ), αλλά με συντελεστή παλαιότητας 0,60 δεν μπορώ να υπαχθώ σε αυτό το πρόγραμμα. και ας είναι το σπίτι του 1968 και προφανώς χρήζει ενεργειακής αναβάθμισης??
  3. Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι. Λένε το ακίνητο να είναι σε περιοχή με τιμή ζώνης μικρότερη ή ίση των € 2.100/τ.μ. Αυτό αφορά και τον συντελεστή παλαιότητας? Εγώ ας πούμε έχω ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα, όπου η ΔΕΗ (στο λογαριασμό της) το αναφέρει ως τιμή ζώνης € 2.700/τ.μ. αλλά με συντελεστή παλαιότητας 0,60 γιατί η πολυκατοικία στην οποία είναι το διαμέρισμα είναι του 1968. Και προφανώς χρήζει ενεργειακής αναβάθμισης. Πληρώ όλα τα υπόλοιπα κριτίρια (εισοδηματικά, νομιμότητα ακινήτου κτλ κτλ)...Θα κολλήσει στη τιμή ζώνης λέτε, που παρά τον συντελεστή παλαιότητας είναι πάνω από € 2.100/τ.μ.????
  4. Τεχνικά φαντάζομαι πως μπορώ να το αντιμετωπίσω...Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές! Το θέμα μου είναι ότι βάση σύμβασης πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο...και έχω βρει μόνο έναν ο οποίος μου λέει πως πρέπει να επιμεληθεί όλης της επιφάνειας (να χρεώσει και όλη την επιφάνεια)και όχι τοπικά σε κάποια σημεία... Για αυτό ρωτάω αν ξέρετε κάποιο συνεργείο που να επιδιωρθώνει επιφάνειες εμφανούσ σκυροδέματος (αισθητικές μόνο)...για να δω τι παίζει στην αγορά και να μην περιοριστώ σε έναν...
  5. Όταν αναφέρομαι σε κακοτεχνίες δε μιλάω για τέτοιες που να επηρεαζουν το φορεα. Αναφέρομαι μόνο σε αισθητικές ατέλειες και αυτές είναι που θέλω να επιδιορθώσω. Όπως π.χ. να έχει ανοίξει ένα καλούπι στη βάση του και να υπάρχει ένα μικρό ψαθίρισμα λόγω ξεζουμίσματος.
  6. Η οικοδομη ειναι είναι υπο κατασκευή ακόμη, μιλάμε καθαρά για αισθητικές παρεμβάσεις. Για διορθώσεις κακοτεχνιών, ακμών, φυσαλίδων και διχρωμίας.
  7. Αυτό που εξετάζω είναι η επισκευή και αδιαβροχοποίηση επιφάνειας από εμφανές σκυρόδεμα με τάβλα (όψεις κτιρίου). Έχω εντοπίσει ένα συνεργείο (τον Ποριώτη) αλλά δεν έχω βρει κάποιον άλλον. Γνωρίζετε κάποιον?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.