Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dantε

Members
  • Περιεχόμενα

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.189 profile views

Dantε's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

5

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δε θα σε ενημερωσουν. Αν δε σε εχουν ενημερωσει μεχρι τωρα, θεωρησε οτι εχει καλυφθει η θεση.
  2. Προφανως και μπορεις να εργαστεις ως οτιδηποτε και να παρεις οτι μισθο κανονισεις. Και ναι μπορεις να εισαι ασφαλισμενος μονο στο ΙΚΑ. Αν δεν εργαζεσαι ως δηλωμενος μηχανικος , δε χρειαζεται να πληρωνονται οι επιπλεον εισφορες.
  3. Σε ευχαριστώ. Θα επικοινωνήσω και με την Άλφα που είχα συνεργαστεί πιο παλιά ,να δω τι θα μου προτείνουν.
  4. Και εγω πρώτη φορά μπλέκω με κάτι τέτοιο (και λόγω ανάγκης κιόλας) ,για αυτό ψάχνω και σχετικές πληροφορίες.
  5. Βλέπω πως το ISO 3744 (η κάποια παραλλαγή του) ενδεχομένως με καλύπτει. Θα ασχοληθώ αργότερα με το πως θα ληφθούν οι μετρήσεις, καθώς έχω και συνάδελφο που ασχολείται με μελέτες ήχου και θα με συμβουλεύσει επ αυτού. Προς το παρόν με απασχολεί η μορφή που πρέπει να έχει η τεχνική έκθεση προκειμένου να είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιηθεί σε δικαστήριο. Βρήκα και μία 5σέλιδη που έχει αναρτηθεί εδώ.
  6. Καλημέρα, Παλιό θέμα αλλά είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Έχω και εγώ ένα θέμα με ηχορύπανση που πιθανότατα θα πάει στη δικαιοσύνη οπότε και η έκθεση που θα γράψω θα χρησιμοποιηθεί εκεί. Καλύπτομαι με τη μορφή κειμένου που αναφέρει πάνω ο Δημήτρης (συν τη κάτοψη); Το μηχάνημα που θα χρησιμοποιηθεί είναι πιστοποιημένο καθώς είναι καλιμπραρισμένο. Το αναφέρω αυτό κάπου; Ευχαριστώ
  7. Προσωπικα περασα (και σε καλη θεση καταταξης) και με καλεσαν και για τη συνεντευξη. Τα τεστ ειναι λιγο οτι να ναι οπως ειπα και πισω αλλα αν τα διαχειριστεις σωστα ,κατι γινεται. Τωρα αν εχουν νοημα να μπαινουν τετοια, εχει με βαση τη λογικη που αναφερεται στη προηγουμενη σελιδα. Αφου εχουν τοσες αιτησεις καπως πρεπει να γινει "ξεσκαρταρισμα" ασχετα αν ειναι δικαιος η οχι ο τροπος. Που και εγω πιστευω οτι δεν ειναι.
  8. Εχουν βγει τα αποτελεσματα για ολους νομιζω. https://www.helpe.gr/Human-Resources/Recruitment/career-opportunities/results/
  9. Αντι να ρωτας, κοιταζε εδω https://www.helpe.gr/Human-Resources/Recruitment/career-opportunities/results/
  10. Αληθεια ,γιατι ρωτατε εδω; Εαν δεν εχετε δωσει εξετασεις ,θα σας ειδοποιησουν με mail. Εαν δε σας ειδοποιησουν ,σημαινει οτι δεν επιλεχθηκατε αρα και να γνωριζετε οτι ειναι οι εξετασεις τη ταδε ημερομηνια,τι νοημα εχει; Για οσους εδωσαν θα στειλουν μειλ φανταζομαι αλλα μπορειτε να ελεγχετε και τη σελιδα των ΕΛΠΕ που εχουν σημειο που αναφερει τα αποτελεσματα των γραπτων.
  11. Παιζουν με τις λεξεις βασικα για να σε ξεγελασουν. Υπαρχει περιπτωση σε βιομηχανια να πετυχεις κατι το ασαφες; Ισα ισα πρεπει να παντα να ειναι αηδιαστικα ξεκαθαρα. Προσωπικα (και δεν ειμαι ο μονος) θεωρω πως ειναι απλα ενας τροπος να αυξησουν τη δυσκολια και να δυσκολεψουν (εως και να κανουν ακατορθωτο) να αριστευσει καποιος. Και να δικαιολογησουν βεβαιως και τη δουλεια τους. Συνηθως πραξεις με ποσοστα πανω σε στοιχεια που βρισκονται με πινακες. Πωλησεις,τζιρος, εσοδα-εξοδα κτλ.
  12. 9 το πρωί ήταν για μηχανολόγους χωρίς εμπειρία, στη 12 ήταν με εμπειρία. 2,5 ώρες περίπου απο την ώρα που θα μπεις μέχρι να βγεις. 20 λεπτά -16 ερωτήσεις το κομμάτι αγγλικών. 35 λεπτά - 35 ερωτήσεις το αριθμητικό. Για το κομμάτι με της κατανόησης τις ερωτήσεις νομίζω ήταν 26 λεπτά και 28 ερωτήσεις αλλά δε θυμάμαι ακριβώς. Περίπου 10 μέρες πριν μας είχαν ενημερώσει. Γενικά δεν έχει κάτι να προετοιμαστείς. Στα αγγλικά και στο αριθμητικό παλεύεται εάν κάνεις καλή διαχείριση χρόνου. Το κομμάτι της κατανόηση είναι ότι να ναι. Κάθε φορά που διαβάζεις βγάζεις και άλλη ερμηνεία. Πραγματικά δε βλέπω λόγο που το χρησιμοποιούν αυτές οι εταιρείες.
  13. Δουλευω ομως ηδη σε βιομηχανια αλλου τυπου, οποτε ακουγοντας τοση φασαρια γυρω απο ΕΛΠΕ περιμενα κατι παραπανω. Τωρα αν θα μου αναγνωρισουν την εμπειρια για να δω και την αναλογη αυξηση, μενει να το δω. Θα ψαξω να βρω τη συλλογικη συμβαση να δω και τις υπολοιπες παροχες καθως δε τις γνωριζω ολες. Ευχαριστω!
  14. Στελνουν σήμερα μέιλ εν τω μεταξύ πως στον Ασπροπυργο δεν εχουν χώρο σταθμευσης ουτε μέσα ,ουτε έξω. Και πως να παμε δηλαδή;τι περιμένουν να κάνουμε;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.