Μετάβαση στο περιεχόμενο

koliasn

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by koliasn

  1. Πρέπει να ρωτήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ και συγκεκριμένα στην περιοχή που θα εγκαταστήσεις τον υποσταθμό.
  2. Το πιστοποιητικό του ιδιωτικού υποσταθμού της ΔΕΗ δίνεται από ιδιώτη ηλ/γο μηχ/κό μετά την εγκατάσταση και πριν την σύνδεση με την ΔΕΗ.Πληροφορίες σε εμένα ή στην ΔΕΗ Αριστείδου 5 , Πλατεία Κλαυθμώνος αν είσαι στην Αθήνα. Γενικά χρειάζεται συντήρηση ανά εξάμηνο από αδειούχο ηλεκτροτεχνίτη 6ης τάξης.e-mail [email protected]
  3. Συνάδελφε καλησπέρα, πρώτα πρέπει να με τρήσεις τις αιχμές με ειδικό όργανο στην διάρκεια της ημέρας. Αν διαπιστώσεις ότι δε μπορείς να ανταπεξέλθεις χρησιμοποιώντας τον ετεροχρονισμό επικοινώνησε γραπτά με την διεύθυνση Μεγάλων Πελατών της ΔΕΗ , 3ης Σεπτεμβρίου 7. Θα λάβεις επίσημη απάντηση.
  4. Θα την κάνω μόνος μου-αν ενδιαφέρεσαι θα στείλω στοιχεία επικοινωνίας. Φιλικά
  5. Καλησπέρα, όταν λέω για φάκελλο αδειοδότησης εννοώ και πλήρη μελέτη δηλαδή διάγραμμα κάτοψης , οικονομοτεχνική μελέτη από 4Μ καθώς και μελέτη γείωσης. Δε ξέρω αν χρειάζεται κάτι επιπλέον για την κατασκευή-υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση?
  6. ΅Εχω αναλάβει μία μελέτη για αδειοδότηση ΦΒ πάρκου 100 ΚW σε στέγη βιομηχανικού κτιρίου περίπου 1000 τμ στην Ανατολική Αττική.Υπολογίζω να ζητήσω για όλη την δουλειά περίπου 2000 € δεδομένου ότι σε περίπου έναν μήνα θα έχει εκδοθεί η άδεια. Υπάρχει κάποια ελάχιστη αμοιβή?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.