Μετάβαση στο περιεχόμενο

a-expert

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Contact Methods

  • Website
    http://www.a-expert.gr

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Λ. Φυλής 312 Φυλή

a-expert's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Από όπου και αν προέρχονται τα νερά , δεν πρέπει να περνάνε μέσα από το σπίτι = στεγάνωση ! Εάν δεν γίνεται εξωτερικά να υπάρξει επέμβαση , τότε θα πρέπει να γίνει εσωτερικά . Για να στεγανοποιήσουμε εσωτερικά αποτελεσματικά και για πάντα θα πρέπει να επέμβουμε απ΄ευθείας στο σκυρόδεμα και κατά προτίμηση με PENETRON.
  2. Η εφαρμογή κάθε επαλειφόμενου τσιμεντοειδούς βάσης στεγανωτικού υλικού απαιτεί ακριβώς την ίδια προετοιμασία της επιφάνειας (βέπε τεχνικά φυλάδια κάθε υλικού ). Η διαφορά είναι οτι τα συμβατικά στηρίζονται στο πάχος στρώσης ενώ το PENETRON λειτουργεί ενδοχημικά .
  3. Καλησπέρα . Λέω τώρα εγώ : Μιάς και η κατασκευή είναι κοντά 30 χρόνων ( να τα εκκατοστήσει )και δεν πιστεύω πως τα υπάρχοντα μονωτικά υλικά δεν έχουν λήξει εδώ και 15 χρόνια , και επίσης δεν πιστεύω πως δεν έχει ξεκινήσει και κάποια διάβρωση από υγρασία ( θα συμφωνήσω με τον κύριο Ροδόπουλο ),μήπως να ξήλωνα από την ταράτσα μου τα περριτά βάρη , να διαπιστώσω και να διορθώσω ότι χρειάζεται και μετά να διαμορφώσω τον χώρο μου ήσυχος για άλλα 30 χρόνια ???
  4. Ας τα δούμε λοιπόν όπως πρέπει . Θα μπορούσα να είμαι πιο σίγουρος για τις απαντήσεις μου εάν έβλεπα μερικές φωτογραφίες με λεπτομέρειες της επιφάνειας οι οποίες θα καθορίσουν τις παραμέτρους , ( η γραπτή περιγραφή με διαστάσεις ). α. Πόρτες της ταράτσας ( κλιμακοστάσιο ,λεβητοστάσιο - αποθήκες κλπ ), που να δείχνουν το ύψος της μαρμαροποδιάς , και πως ανοίγουν οι πόρτες ( προς τα μέσα η προς τα έξω ) . β. Στηθαία η κάγκελα περιμετρικά και από τι υλικό είναι ? ( αν ειναι σοβατισμένα , είναι τούβλο η μπετό ? ) γ.Τις θέσεις των υδρορροών σε σχέση με τις πόρτες ( πατάμε στην υδρορροή και φωτογραφίζουμε την πόρτα.) δ.Ηλιακούς που να φαίνεται η πορεία των σωληνώσεων . Αυτά είναι τα βασικά στοιχία που θα καθορίσουν το είδος του θερμομονωτικού σύμφωνα με το πάχος του , που από αυτο θα προκύψει το περιθώριο ύψους που μένει για το υλικό των ρύσεων, και αυτό με τη σειρά του θα μας καθορίσει το είδος του κονιάματος . Θα πρέπει να ξέρεις ότι ειδικά αν θες η τελική επιφάνεια να είναι βαφή , το υπόστρωμα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα δυνατό γύρω από τις υδρορροές ( μικρότερο πάχος ).
  5. Εάν πράγματι η στεγανοποίηση είναι άψογη , εάν πράγματι η ταράτσα σου έχει καλές ρύσεις , και εάν τέλος η ανάγκη βατότητας δεν ξεπερνάει μερικές επισκέψεις τον χρόνο για συντήρηση ηλιακών κεραιών κλπ , τότε η λύση σου προφανώς είναι α) το polytil της polykem . Πρόκειται για εληλασμένη πολυστερίνη επενυμένη με λευκό τσιμέντο και μικρά αδρανή , που τα προφίλ της είναι διαμορφωμένα σε αρσενικό - θηλυκό ( ραμποτέ ) . Μιά στρώση γεωύφασμαγεωύφασμα ως διαχωριστικό από τη στεγανοποίηση είναι απαραίτητη . Το κόστος της 25,00 ε. συν ΦΠΑ αν δεν κάνω λάθος . β) Γεωύφασμα , διογκωμένη πολυστερίνη ( Κ25 / Μ3 > 8 cm πάχος αυτή είναι και η διαφορά με την εξηλασμένη που στα 5cm πάχος δίνει τα ίδια αποτελέσματα ) δεύτερη στρώση γεωυφάσματος ως φίλτρο σκόνης και σκέπασμα με βότσαλο η χαλίκι για το βάρος . πρακτικά και οικονομικά είναι οι προτιμότερες κατά την ταπεινή μου γνώμη σύμφωνα με τα στοιχία που μας έδωσες . καλή επιτυχία !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.