Μετάβαση στο περιεχόμενο

sintkars

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sintkars

  1. Τον καθένα ας τον κρίνουμε από τις πράξεις του και όχι από τα λάθη και τις παραλείψεις των προκατόχων του, ακόμα και αν οι δεύτεροι ήταν του ίδιου πολιτικού φορέα. Πραγματικά η συγκεκριμένη απόφαση είναι παράδειγμα προς μίμηση σε σημείο που να ακούγεται παράδοξη και παράλογη για τα δεδόμενα του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Διαμαρτυρόμαστε για την απουσία δυναμικού στίγματος της ελληνικής αρχιτεκτονικής του προηγούμενου αιώνα στους σημερινούς αστικούς ιστούς αλλα δεν διστάζουμε να κατεδαφίζουμε τα απομεινάρια της. Μπράβο πάντως...
  2. Άλλαξε κάτι σήμερα???? Απ' όσο ξέρω, ισχύει το 15% για τους ημιυπαίθριους και αυτό αναλογικά στους ορόφους. Για τους εξώστες είναι όπως το γράφεις, 20% χωρίς περιορισμούς αναλογικότητας. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι και πότε, it remains to be seen, που θα λέγαν και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.