Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αν γνωρίζει καποιος ονοματα εταρειων που εχουν εργα σε μεση ανατολή και βόρεια αφρικη και θελουν κόσμο, ας τα γραψει εδώ
  2. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ, τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ και οι ΣΤΟΧΟΙ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. Μπροστά στις τελευταίες εξελίξεις και τις εκλογές στο ΤΕΕ συζητάμε την επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ και του κεφαλαίου, με το σύμφωνο σταθερότητας και τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, την τρομοκρατία των ελλειμμάτων και τη διαρκή λιτότητα, που αλλάζουν δραματικά το τοπίο και τη θέση του σύγχρονου μηχανικού. Βιώνουμε την εργασιακή και επαγγελματική απαξίωση μέσα από μια εφιαλτική πορεία προς την ανασφαλή, προσωρινή και ελαστική εργασία, μέσα από την «αγοραία» αντίληψη για την εργασία και την επάγγελμα και τον κυρίαρχο ρόλο του ανταγωνισμού. Πως απαντάμε και πως να απαντήσουμε; Πως να δυναμώσουμε τη συλλογικότητα της δράσης μας; Με ποιες μορφές να οργανώσουμε την πάλη μας; ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ Δευτέρα 15 Μάρτη 2010, στις 7μμ, στην αίθουσα Γκίνη (ΕΜΠ) Παρεμβάσεις : · Φτιάχνοντας νέα επιχειρησιακά σωματεία. · Μηχανικοί στη βιομηχανία. · Μηχανικοί δημοσίου : ασφάλεια και εξαθλίωση. · Τεχνική Επιχείρηση Πολυτεχνείο : η οργάνωση της πάλης των ερευνητών. · Ο σύγχρονος αυτοαπασχολούμενος και ο μύθος της ελευθερίας του. · Μηχανικός με το κομμάτι - μηχανικός με την ώρα. · Συμβασιούχοι : οι «ανεπιθύμητοι» του επίσημου συνδικαλιστικού κινήματος. · ΔΕΚΟ : ιδιωτικοποίηση και ελαστική εργασία. · Η προσπάθεια του σωματείου μισθωτών τεχνικών. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – Εργαζόμενοι Μηχανικοί (συγκροτήθηκε μς πρωτοβουλία των: «Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση-εργαζόμενοι μηχανικοί», «Αριστερός Αντίλογος στο ΤΕΕ» και ανένταχτων αγωνιστών) ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
  3. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα προσληφθώ με ΑΣΕΠ στην Νομαρχία Αθηνών και προέρχομαι από ιδιωτικό τομέα. Συνεπώς με βαση αυτά που γράφεις, επειδή είμαι παντρεμενος με ενα παιδι πρεπει να περιμένω: 1000+500 (6 και 7%)+30 (γάμος)+30 (παιδί)=1560 καθαρά τον μηνα. Σωστα?
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ωστόσο από το νόμο καταλαβαινεις μονο τι συμβαινει με τους μισθούς. Τα επιδόματα όμως είναι διαφορετικά ανα φορεα. Ισως καποιος συναδελφος μηχανικός που δουλευει στην τοπική αυτοδιοίκηση να μπορούσε να μας πει συγκεκριμενα τι γίνεται με τις συνολικές αποδοχές και πως αυτες αναλύονται. Ευχαριστώ
  5. Μήπως μπορεί κανείς να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για τις αποδοχές των μηχανικών στις νομαρχίες. Εννοώ μισθούς και επιδόματα. Ευχαριστώ Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  6. με την περαίωση εκκρεμών υποθεσεων ξερει κανεις τι γίνεται;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.