Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πανταχώθεν Ελεύθερος

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Πανταχώθεν Ελεύθερος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για μια στιγμή. Δηλαδή οι παρατάσεις που δώθηκαν ήταν για το άρθρο 24;
  2. Τους αριθμούς των ορόφων; Πρώτη φορά το ακούω. Πού σε βοηθάει αυτό;
  3. "οι Τοπογράφοι Μηχανικοί και οι Δομικών Έργων με περιορισμούς (δύο όροφοι,όχι αντισεισμικός κλπ)" Μα πώς ; Υπάρχουν στατικά χωρίς Αντισεισμικό ;
  4. Όχι , ούτε έτσι . Ποτέ . Εσύ είσαι υπανθρωπος . Είσαι καταδικασμένος για μια ζωή . Πρέπει να σκύβεις το κεφάλι και να κάνεις όπως σου λένε οι υπεράνθρωποι των ΑΕΙ .
  5. Δεν εισαι καθολου δικαιος . Το οτι καποιος δεν περασε σε ΑΕΙ δεν σημαινει πως ειναι νοητικα κατώτερος απο εσενα που περασες , ουτε στο κατελαχιστο . Η εισαγωγη σε καποιο ΑΕΙ δεν εξαρταται μονο απο το δεικτη ευφιας καποιου , ουτε και τη δεσμευει και εξαλλου κανεις δεν μπορει να την μετρησει . Η εισαγωγή και αντίστοιχα η μη εισαγωγη εξαρταται απο πολλους παραγοντες : - την προσωπικη μελετη του εξεταζομενου - την ψυχολογοκη κατασταση στη διαρκεια της εξετασης , η οποια μαλιστα μπορει και να επιβαρυνθει στη περιπτωση επανεξετασης καθως ο φοβος μιας νεας αποτυχίας μπορει να ειναι μεγαλος - στις συγκιριες της εξετασης καθως παροτι μπορει να εχει μελετησει σοβαροτατα , το τρεχων θεμα να μην το εχει προσεγγισει , ενω καποιος αλλος να ειναι ασυγκριτα πιο τυχερος . - στην αναποφευκτη ληθη του ανθρωπου , καθως κατι το οποιο ειναι γνωστο , για τον αλφα η βητα λογο εχει ξεχαστει . Δε σου εχει συμβει θεμα το οποιο να εχεις ξαναλυσει , να δυσκολευτεις να το ξαναλυσεις ; - ... - ... Αλλωστε τα θεματα για τις εισαγωγικες εξετασεις ειναι για περισυλλεκτικους σκοπους , οχι ουσιας . Ξερεις πολλες φορες να εφορμωσες να στην επαγγελματικη σου ζωη αλγεβρικες δομες η συνθετο θεμα με ολοκληρωματα και πιθανοτητες και αναλυτικη γεωμετρια ; Ειναι ομως τα μοναδικα θεματα στα οποια μπορουν να εξεταστουν οι υποψηφιοι , προκειμενου να επιλεγουν οι κατα προσεγγιση καλυτεροι απο αυτους . Θα εισαι παραπανω απο τυφλος αν αρνηθεις οτι δεν εχεις δει ατομα των παρακατω δυο περιπτωσεων : - ατομα τα οποια εισηχθησαν με χαμηλο βαθμο , αλλα τα πηγαν περιφημα στα φοιτικα χρονια , πολυ καλλυτερα απο αλλους αριστουχους - ατομα τα οποια παροτι εισηχθησαν , και μαλιστα με μεγαλο βαθμο , δεν απεδωσαν ουτε τα μισα σε συγκριση με αλλους του επιπεδου τους . Οπως βλεπεις , ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ σημαινει πως οποιος περασε ειναι οντως καποιος που αξιζε να περασει , αλλα ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ οποιος δεν περασε πως πρεπει να θεωρειται υποδιαιστερος απο αυτους που περασαν . Σε καταλαβαινω , ποναει να το παραδεχτείς , διοτι αν το παραδεχτεις θα σημαινει ουσιαστικα πως λαθος ηταν ολσα οσα ειπες . Το "Ας διαβαζαν και ας εμπεναν και αυτοι στα Πολυτεχνεια" δεν ισχυει , διοτι οχι μονο διαβασαν , αλλα και περισσοτερο να διαβαζαν , ουτως η αλλως ο αριθμος εισαχτεων δεν ειναι απειρος · παλι μονο καποιους θα επερναν . Ο GeorgeS ειπε μια σοφη κουβεντα "δεν ειναι σωστο να κρινεται καποιος εφορου ζωης απο ενα μονο αποτελεσμα το οποιο το ειχε σε μια μονο φαση της ζωης του σε μια μονο χρονικη στιγμη" . Πολυ θα ηθελα να μαθω ενα (απο τα πολλα , σιγουρα) λαθη σου και επι χρονια στη σειρα να στο επινθυμιζω και να σε στενοχωρω , λεγοντας σου πως εσυ φταις , ενω οι αλλοι ηταν καλλυτεροι απο εσενα , ενω εσυ , ας προσπαθουσες περισσοτερο .
  6. Μη σχολιάζεις . Δείχνεις άσχετος . Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum και ειδικότερα τον Κανόνα υπ' αριθμό 4. Ευχαριστώ, Χάρης.
  7. Έλεγξε μήπως υπάρχει ΖΟΕ εκεί πέρα καθώς επίσης μήπως βρίσκεσαι σε κάποιο ΓΠΣ .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.