Μετάβαση στο περιεχόμενο

GVC

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GVC

  1. GVC

    θερμοκαμερα

    Καλησπέρα! Έχει κανείς καμία εξήγηση για αυτή την ψυχρή περιοχή στον αριστερό αυλό;
  2. GVC

    θερμοκαμερα

    Καλησπέρα σας κύριοι! Αν και ετεροχρονισμένα έπεσε το μάτι μου σε αυτό το post, μιας και ασχολούμε φανατικά με θερμογραφία στην εργασία μου. Γενικό πόρισμα, από την μικρή μου εμπειρία η ανάλυση μέγιστο προσόν μιας κάμερας. Οι παράμετροι ίδιοι να είναι αν δεν μπορείς να αποτυπώσεις το "όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα του τι είαι και όχι τι φαίνεται", άποψη μου τσάμπα θα το κουράζει κάποιος. Θερμοκάμερες υπάρχουν πολλές, αλλά κακά τα ψέμματα δυστυχώς, ο άρχων του IR Thermography, θα παραμένει για πολλά χρόνια ακόμα o Σουηδός (Το δυστυχώς πάει για τις τιμές του...). Γενικά το C2 μοντελο που έχει βγάλει για θέματα οικιακά - δομικά, νομίζω ότι καλύπτει μια χαρά την αγορά και στην τιμή που διατίθεται. Μακριά από κινέζο.Όσο θυσιάζει την ποιότητα και τις δυνατότητες στο βωμό του κόστους, θα είναι πολύ πίσω. Τώρα για το θέμνα της εκπαίδευσης άλλαξαν οι τιμές, ειδικά του ITC.Σχεδόν 100% πάνω...Βέβαια όσοι ήρθαν να με πιστοποιήσουν κατάλαβα ότι το θεωρητικό κομμάτι το κατέχουν.Στο πρακτικό λίγο χωλαίνουν. Υπάρχουν αξιόλογοι "ψήστες" (όπως συνηθήζουμε να αποκαλούμε τους θερμοκαμεράδες στην δουλειά μου ) οι οποίοι απασχολούνται σε εταιρίες που κάνουν επιθεωρήσεις θερμογραφίας. Παραθέτω παράδειγμα για όσο αφορά την ανάλυση της κάμερας. Resolution 1024x768 Resolution 640x480
  3. Παίδες καλησπέρα σας! Μήπως ηέρει κανείς την διαδικασία για να γραφτεί κάποιος στην Ελληνική ένωση Μη Καταστροφικών Ελέγχων, γιατί ψάχν ψάχνω και κανείς δεν ξέρει
  4. Παίδες καλησπέρα! Μήπως ξέρει κάποιος να με ενημερώσει που μπορώ να βρω το κόστος των ενσύμων? Για την ακρίβεια θέλω να δω την διαφορά μεταξύ της κατηγορίας 101 με την 105 και την 106.
  5. Εχω ενα βιβλιο το "Στοιχεια Μηχανων Ι" του Ιωαννη Κ. Στεργιου και του Κωσταντινου Ι. Στεργιου.Εχει μεσα και ασκησεις περα απο πινακες και στοιχεια για κοχλιες.
  6. Να ρωτησω τι τον θες τον αερα στον φουρνο βαφης;Τι τα θες τα οξυγονα εκει μεσα;Θες να αποφυγεις τις εξανθρακωσεις;
  7. Προσωπικα πιστευω οτι ενας Μηχανολογος θα πρεπει να κανει ενα βασικο πραγμα το οποιο εκφραζετε στην προταση 5 που εγραψες CostasV.Δηλαδη να μην ειναι μοδιστρα.Οι μοδιστρες εχουν ενα πατρων και πανω σε αυτο δουλευουν.Ο Μηχανολογος δεν εχει πατρων,εχει μιαλο.Ειναι εργατικος και εχει παντα μια λυση σωστα τεκμηριωμενη για να μην βγαλει το αφεντικο κανα δικανο απο κνα συσταρι καμια μερα και τον παρει στο κυνηγι μεσα στην εταιρια.Φυσικα σε ολα αυτα βοηθαει αυτο που ειπε και ο Ευαγγελος.Αν δεν γεμισεις σημερον ημερα με βρομα μεχρι το μαλλι και σκατο μεχρι το πιγουνι,και αυτο για να μην σκασεις,δουλεια δεν γινετε.Μυαλο και παλι μυαλο και τις περισσοτερες φορες χρησιμοποιόντας απλη λογικη.
  8. Από internet δεν κατέω αλλά εχω ένα βιβλίο που εχει μέσα όλα όσα ζητάς.Ισως και να το ξέρεις ή να το έχεις.Το βιβλίο λέγεται "Ανυψωτικά και Μεταφορικά Μηχανήματα" του Κωσταντίνου Στεργίου και Ιωάννη Στεργίου.
  9. Νομίζω οτι υπάρχουν εργαστήρια για τέτοια πειράματα.Και κατα κύριο λόγω είναι όλα διαπιστευμένα.Μπορεςίς να ψάξεις μέσα από το site του ΕΣΥΔ.Ενα εργαστήριο που ξέρω αλλά είναι εκτός Αθηνών(Στο Βόλο)είναι η ΕΒΕΤΑΜ.Μέσω όμως του ΕΣΥΔ θα βρεις όπου θες και ότι θες εντος και εκτός του L.A(Lekanopaidio Attikis)
  10. Καλησπέρα! όταν λες απαιτήσεις σε αέρα τι εννοείς.Μήπως ο βασικός γνώμονας είναι το τι μέγεθος κομμάτια θέλεις να βάψεις και φυσικά τι υλικό;Νομίζω ότι ο αέρας στις θερμοκρασίες βαφής δεν έχει και πολλά "ψωμια".
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.