Μετάβαση στο περιεχόμενο

fanis21

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Χημικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fanis21's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Προφανώς και το γνωρίζω. Αλλά όπως έχω ξαναγράψει στο παρελθόν απλά εργάζομαι σε τεχνικό γραφείο (πολιτικού μηχανικού) που έχει δικαίωμα και εκδίδει οικοδομικές άδειες. Φαντάζομαι δεν είμαι ο μοναδικός που κάνει κάτι διαφορετικό απ' ότι έχει σπουδάσει γιατί δεν βρήκε εργασία στο αντικείμενο του. Επικοινώνησα το πρωί με το ΤΕΕ, είναι γενικότερο το πρόβλημα μου είπαν και έχουν στείλει ερώτημα στο Υπουργείο. Όταν έχω νεότερα θα το γράψω εδώ, σε περίπτωση που φανεί χρήσιμο σε κάποιον που μπορεί να αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Πολιτικό Μηχανικό ή μη.
  2. Καλησπέρα. Στην πρώτη μου απόπειρα και εγώ με το ηλεκτρονικό σύστημα αδειών ανέβασα κάποια pdf κλειδωμένα για επεξεργασία (διαβάζονται κανονικά και τυπώνονται σε κανονική ανάλυση απλά δεν επεξεργάζονται). Δυστυχώς όμως διαπίστωσα εκ των υστέρων ότι ενώ τα δείχνει έγκυρα στο σύστημα και τους έχει δώσει και αριθμό κλειδιού δεν είναι δυνατόν να ανοίξουν. Δεν είχα σκεφτεί ότι όταν το σύστημα πάει να βάλει τα διακριτικά εγκυρότητας πάνω στο pdf δεν θα μπορεί λόγω κλειδώματος. Αντιμετώπισε κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα? κάποια ιδέα ίσως πως μπορώ να το διορθώσω? ευχαριστώ εκ των προτέρων! (μην με κράξετε που τα κλείδωσα, το κατάλαβα ήδη ότι ήταν λάθος!)
  3. ορθό είναι. Δουλεύω σε τεχνικό γραφείο που κάνει και τακτοποιήσεις και βοηθάω στις δηλώσεις τον υπεύθυνο πολιτικό μηχανικό.
  4. ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! φαντάζομαι χωρίς τροποποίηση των δηλωθέντων στοιχείων, σε περίπτωση που θέλουμε διορθώσεις.
  5. Καλημέρα. Τελικά έχουν πει μέχρι πότε θα μπορούμε να διαχειριστούμε τις δηλώσεις το Ν.4178 οι οποίες είναι σε υπαγωγή μετά την έναρξη του νέου Νόμου? εννοώ πόσο διάστημα θα δώσουν για ολοκλήρωση της διαδικασίας με ανέβασμα σχεδίων κλπ..
  6. δυστυχως δεν γίνεται λειτουργική συνένωση, είναι απαίτηση του ιδιοκτήτη.. εγώ σκεφτόμουν κάποια λύση ώς παράρτημα του ήδη υπάρχοντος καταστήματος.
  7. όχι μόνο κοινή πρασιά με αναπτυξη τραπεζοκαθισμάτων. κατα τα άλλα δύο ξεχωριστές πόρτες, καμία εσωτερική επικοινωνία.
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση. με ποιόν τρόπο? σαν παράρτημα ή απλά κάνω νέο σχεδιάγραμμα που δείχνω και το δίπλα μαγαζί?
  9. Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος αν σε ήδη υπάρχον κατάστημα ΚΥΕ μπορώ να προσθέσω στην άδεια το κατάστημα που βρίσκεται κολλητά δίπλα του χωρις να τα ενώσω εσωτερικά (εξυπηρέτηση από κοινό παρασκευαστήριο). το ήδη υπάρχον είναι 65 τ.μ. με δύο τουαλέτες και το γειτονικό του 30 τ.μ. με μία τουαλέτα. Το δεύτερο προορίζεται μόνο για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.