Μετάβαση στο περιεχόμενο

Georgi

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Georgi

  1. Καλό θα είναι να έχεις πάρει τα διαγράμματα από τις υπηρεσίες, πριν βγεις να μετρήσεις. Θα χρειαστεί να αποτυπώσεις χαρακτηριστικά σημεία, για να κάνεις την εφαρμόγή στα δικά σου τοπογραφικά. Τα διαγράμματα αιγιαλού είναι συνήθως σε Hatt, εκτός και αν είναι πρόσφατα.Καλή αρχή. Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, DOOM
  2. Εγω στην επεξεργασία του σχεδίου στο PhotoShop συνήθως τι κάνω ασπρόμαυρες. Για ποια ακρίβεια μιλάμε?Ούτως ή αλλως έχουμε απόκλιση.Επίσης κάτι που ήθελα να συμπληρώσω, είναι ότι με το rubber sheet οι εικόνες ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιούμε, παραμορφώνεται.Προσοχή λοιπόν. Δεν γνωρίζω αν υπαρχει αυτή η δυνατότητα στο PhotoShop. Αλλά που θα σε εξυπηρετήσει αυτό?
  3. Βασικά, μην περιμενεις να κανεις την τέλεια εφαρμογή μεταξύ των σχεδίων! Εγώ οταν χρειάστηκε να δουλέψω ΖΟΕ, επεξεργάστηκα τους χάρτες στο PhotoShop, και ελλάτωσα την ανάλυση.Επίσης πολύ πρακτικό είναι να δουλεψεις την γεωαναφορά των χαρτών ΖΟΕ, έχοντας ως υπόβαθρο το 1: 5000 ΓΥΣ.Οι χάρτες αυτοί, ούτως ή αλλως εχουν τα πεντάρια ως υποβαθρο.Καλή συνέχεια..
  4. Σε ευχαριστώ πολύ! Αν χρειαστω οτιδήποτε αλλο, θα σε έχω υποψιν μου..
  5. Γεια σας συνάδελφοι! Σαν νέα μηχανικός και εγώ, θα ήθελα να με βοηθήσετε.Έκανα ένα τοπογραφικό για συμβόλαιο, ενός οικοπέδου(150 τ.μ) με δύο κτίσματα μέσα του 56. Η συμβολαιογράφος μου ζητάει να κάνω σύσταση κάθετης ιδιοκτησίας.Το οικόπεδο ανήκει εξ αδιαιρέτου με ποσοστο 50% σε δύο αδερφια, οι οποίοι μένουν αντίστοιχα σε ένα από τα δύο κτίρια.Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την διαδικασία και τι πρέπει να προσέξω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  6. Γεια σας συνάδελφοι! Σαν νέα μηχανικός και εγώ, θα ήθελα να με βοηθήσετε.Έκανα ένα τοπογραφικό για συμβόλαιο, ενός οικοπέδου(150 τ.μ) με δύο κτίσματα μέσα του ΄56. Η συμβολαιογράφος μου ζητάει να κάνω σύσταση κάθετης ιδιοκτησίας.Το οικόπεδο ανήκει εξ αδιαιρέτου με ποσοστο 50% σε δύο αδερφια, οι οποίοι μένουν αντίστοιχα σε ένα από τα δύο κτίρια.Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την διαδικασία και τι πρέπει να προσέξω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.