Μετάβαση στο περιεχόμενο

napoleon

Core Members
 • Περιεχόμενα

  256
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

2 Ουδέτερη

3 Ακόλουθοι

Σχετικά napoleon

 • Κατάταξη:
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  πέρα 'κειθε
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. napoleon

  Spectra Promark 500 GNSS

  Υπολειπόμενος Χρόνος: 1 μήνας and 2 days

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Spectra Precision (ex Ashtech) Promark 500 σε πολύ καλή κατάσταση. Λαμβάνει GPS&Glonass . Έχει ενεργοποιημένο το GSM MODEM και μπορεί να λειτουργήσει και με το εσωτερικό PDL 450-470. Προς πώληση είναι ο δέκτης μπαταρία και φορτιστής.

  2.200,00€

 2. napoleon

  Spectra Precision Promark 500 & Juno T41

  This advert is COMPLETED!

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Spectra Precision (ex Ashtech) Promark 500 σε πολύ καλή κατάσταση. Λαμβάνει GPS&Glonass . Έχει ενεργοποιημένο το GSM MODEM και μπορεί να λειτουργήσει και με το εσωτερικό PDL 450-470. Διαθέσιμο μαζί με το Juno T41 με Fast Survey.

  2.700,00€

 3. Η εμπειρία μου λέει οτι με την δουλεία μαθαίνεις και το όργανο και αναπτύσεις τεχνικές. Αν έχεις να πληρώσεις για την πρώτη γραμμή επώνυμων gps δεν θα βγείς χαμένος σίγουρα. Από κει και πέρα όμως το σίγουρο είναι οτι με την δουλεία μαθαίνεις και την λειτουργεία του οργάνου. Βλέπεις πως αποδίδει και προσαρμόζεσαι. Ετσι αναπτύσεις τεχνικές εξασφαλίσεων ετσι ώστε να αυξήσεις την παραγωγή σου πχ το αποστασιόμετρο είναι πάντα στην τσέπη μου , μετράω πλεονάζοντα σημεία σε ευθυγραμμίες κλπ.
 4. napoleon

  Δουλείες - Δουλεία Διόδου

  Ευχαριστώ....νομίζω θέλει λίγο σχολιασμό η ερώτηση 17...αν πρόκειται για εντός ή εκτός σχεδίου?Και αν απλά με συμβολαιογραφική πράξη δημιουργείς κοινόχρηστο χώρο? δυσκολο το βλέπω είτε εντός είτε εκτός
 5. εεε τώρα και συ.....,η ώρα μέτρησης μπορεί να είναι χρήσιμη για να γίνει αναγωγή των μετρήσεων σε ITRF yy από τον εκάστοτε υπάλληλο που θα ελέγχει το τοπογραφικό! Μασημένη τροφή θες?
 6. καλά βάση ποιας διάταξης ή έστω ποιας λογικής θα πρέπει να γράφω και το serial number του οργάνου μου στο τοπογραφικό? Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την γνώμη συναδέλφων γιατί θα λαλήσω εντελώς.
 7. από ένα τεστ που έκανα στην περιοχή μου ο κάνναβος που ανέβασες είναι 240μ offset από το πραγματικό.Χρήσιμο μόνο ως προς την κλίμακα που είναι σωστή.
 8. @grtopo και το leica 1200 μου έχει κλειδώσει με 3+2 το τσακαλάκι.
 9. Αμα βρεις την σωστή απάντηση να με @έσε@ς. Στην Ελλάδα όπως ξέρεις υπάρχει υπερπληθώρα πτυχίων και επιστημόνων. Αμα υπάρχει μια απάντηση και εσύ τελιώσεις μονοσήμαντα και σωστά την εργασία σου κλέφτες θα γίνουν οι άλλοι? Μιλάω ειρωνικά όπως καταλαβαίνεις αλλά οχι προς εσένα αλλά προς το θεσμικό πλαίσιο. Μαζί σου είμαι και τυραννιέμαι καθημερινά
 10. napoleon

  Γνωμοδότηση 67/2011 ΝΣΚ

  σκανδαλώδης απόφαση...όλα τα λεφτά στους δικηγόρους!!!!
 11. υπάρχει κάπου η εγκ. που αναφέρεται παραπάνω? εγκυκλ 47381/7931/86 δεν την βρίσκω στο νόμος
 12. περίεργη εφεύρεση...δεν κατάλαβα τι καινοτομία βρήκαν. μιλάμε για μια τεχνολογία που ήδη υπάρχει ή κάνω λάθος? και εμένα το gps μου στο εκατοστό ψιλοπαίζει με ευνοϊκές συνθήκες.
 13. εγώ μόνο για νεκροταφεία γνωρίζω περιορισμούς, τώρα αν παίζουν και τα στρατόπεδα θα έχει ενδιαφέρον να το μάθουμε.(το καρατάσος πάντως στην Θεσσαλονίκη μια χαρά υπείρχε).
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.