Μετάβαση στο περιεχόμενο

fani.

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by fani.

  1. κι εγω αυτο σκεφτομουν να κανω.Η αποθήκη φαινεται στην αδεια (12τ.μ.) επομενως θα βάλω Υ.Δ. χωρίς υπερβαση υψους αφου ειναι προσθήκη κατ'επέκταση. ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια
  2. Εχεις δικιο σε αυτο .Κι εγω στην αρχη το ειχα βαλει σαν αποληξη κλιμακοστασιου και το ειχα υπολογισει σαν μια λοιπη παραβαση.Το ερωτημα μου ομως ειναι εαν αυτα τα επιπλέον τετραγωνικα που μου εδινε ,θεωρουνται και αυτα αποληξη κλιμακοστασιου,????
  3. καλησπέρα,θα ηθελα την βοηθειά σας σε ενα θεμα που αντιμετωπίζω. Σε τριόροφη οικοδομή του '80 στην αδεια ειχε κατασκευασθεί στο δώμα και πέραν του ανωτατου υψους ,η απόληξη κλιμακοστασίου καθώς και 12 τ.μ. που επιτρέπονταν σύμφωνα με το αρθρο 87 του ΓΟΚ. Τώρα λοιπόν εχει γίνει επέκταση πέραν των 12 τ.μ. επιπλέον 7 τ.μ. (η χρήση δεν έχει αλλάξει-παραμένει αποθήκη). Το 5% της επιφανείας του κτιρίου που επιτρεπόταν συμφωνα με αρθρο 87 είναι 21,05 τ.μ.< 12+7=19τ.μ. Το υπολογίζω με αναλυτικό προυπολογισμό καθώς είμαι εντος των περιορισμών που ίσχυαν ή το βάζω σαν Υ.Δ.? εαν μπεί σαν Υ.Δ. θα πάρει και Υ.Υ. ή όχι εφόσον είναι προσθήκη κατ'επέκταση σε υπάρχουσα επιφάνεια της αδείας?
  4. αφηνω ανοιχτο το ερωτημα βεβαια τι θα εκανα σε περιπτωση που δεν εχω επιφανεια κατοικιας π.χ. περιφραξη οικοπεδου χωρις κατοικια....
  5. απο την στιγμη που δεν εχουν σημασια τα τ.μ. αυτο θα κανω. ευχαριστω πολυ συναδελφοι.
  6. συγγνωμη για τα κεφαλαια ,ειναι η πρωτη μου δημοσιευση και δεν το γνωριζα.
  7. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ,ΕΧΩ 1 ΠΑΡΑΒΑΣΗ (ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑ ΣΕ ΚΥΡΙΑ) ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ Τ.Μ. ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΝΟ "ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ Ν.4014" ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ Π.Χ.BARBEQUE , ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
  8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ Τ.Μ.?
  9. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ: -Η συνολική επιφάνεια του έργου πρέπει να είναι μεγαλύτερη από το μηδέν(0). - Στην εργασία "ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ" ο Προϋπολογισμός πρέπει να είναι μεγαλύτερος από το μηδέν(0) ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ Τ.Μ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΒΟΛΗ. ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ Τ.Μ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ, ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ?
  10. Μηπως γνωριζει καποιος συνάδελφος πως υπολογιζεται η αμοιβη σε περίπτωση που έχω μόνο 1 παραβαση που υπάγεται στην κατηγορία 13? Απο την στιγμή που δεν έχω τ.μ. δεν βγαζει κόστος προυπολογισμόυ έργου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.