Μετάβαση στο περιεχόμενο

Agelikh

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Agelikh

  1. Καλημέρα παιδιά, ξέρει κανείς τελικά πως γίνεται η μεταφορά περαιωμένων υποθέσεων από το ν.3843 στο 4178 (προκειμένου να εξαιρεθούν από την κατεδάφιση) και εάν είναι απαραίτητη?? Γιατί από το ΤΕΕ θεώρησαν απόλυτα λογικό να το ξαναδηλώσω στο σύστημα και να πληρώσει ξανά ο ιδιοκτήτης το τέλος υπαγωγής που είναι 1000€ !!!
  2. Ναι. Σαν κάτοψη αναφέρει αυτή που ήδη έχω (αναφέρει το συγκεκριμένο αρχιτέκτονα και χρονολογία) που το παρουσιάζει όμως σαν δύο διαμερίσματα κι όχι σαν ένα 82,00 τ.μ. !! Μάλιστα αναφέρει και πως διαρθρωνεται εσωτερικά το ''υποτιθέμενο'' αυτό διαμέρισμα (που όντως ισχύει στην πραγματικότητα αλλά όχι στα σχέδια)
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, μου ζητήθηκε να βγάλω πιστοποιητικό περί μη αυθαιρεσιών σε διαμέρισμα. Κατά την επισκεψή μου σε αυτό διαπίστωσα τις εξής αυθαιρεσίες: 1. Το διαμέρισμα αυτό (82,00 τ.μ.) στα σχέδια της άδειας παρουσιάζεται σαν δύο ιδιοκτησίες και μάλιστα καταλαμβάνει και ένα μέρος του κοινόχρηστου χώρου της τάξεως των 5 τ.μ. περίπου (στο συμβόλαιο όμως που μου έδωσε ο ιδιοκτήτης περιγράφεται σαν ένα διαμέρισμα 82,00 τ.μ.!!) 2. Διαφορετικά ανοίγματα σε όψεις που δεν εντάσσονται στην κατηγορία 3 ( π.χ. δύο παράθυρα στην άδεια δεν υπάρχουν καν) 3. Τζάκι που στα σχέδια δεν υπάρχει Να δηλωσω διαφορετική διαμερισμάτωση + 2 λοιπές παρεμβάσεις?? Μήπως χρειάζεται αναλυτικός υπολογισμός + συνέναιση από πολυκατοικία ?? Ποια είναι η γνώμη σας? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.