Μετάβαση στο περιεχόμενο

mvla

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

mvla's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά κατάφερα να θεωρήσω το βιβλιάριο tpanag. Αυτό που μου είπαν ήταν ότι σε όσους πρόλαβαν να κάνουν αιτήσεις και εγκρίθηκαν, θεωρούνται τα βιβλιάρια τους. Για αυτούς που κάνουν αιτήσεις από δω και πέρα το βλέπω δύσκολο. Άλλη κατάφωρη αδικία! Δυστυχώς, ζούμε στη χώρα του παραλόγου. Καλή επιτυχία και επιμονή σε όσους επιχειρήσουν από δω και στο εξής να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας σύμφωνα με την 250 απόφαση της ΔΕ. Α να μην ξεχάσω, πάντα να ζητάτε γραπτή απόφαση, εγκύκλιο που να αναιρεί την 250 απόφαση σε περίπτωση που σας αρνηθούν τη θεώρηση του βιβλιαρίου σας.
  2. Μάνα γιατί με γεννησες σ αυτή τη Χώρα; Σκωτσεζικο ντους μ αυτό το ΤΣΜΕΔΕ, ΕΤΑΑ ή όπως αλλιώς το λένε. Είχα κάνει αίτηση από 28/03, μου απάντησαν θετικά μετά από τηλέφωνο που δέχθηκα από ΤΣΜΕΔΕ Θεσσαλονίκης στις 07/05 και πήγα χθες περιχαρής 09/05 για να θεωρήσω το βιβλιάριο μου και της συζύγου μου ΚΙ έλαβα ένα μεγαλαπρεπές ΟΧΙ. Η απάντηση που πήρα ήταν να πάρω τηλ την επόμενη εβδομάδα γιατί δεν είναι τίποτα σίγουρο. Βέβαια, όπως μου είπε η υπάλληλος σκέφτονται τον τρόπο ανάκλησης της θεωρησης των βιβλιαρίων που έγιναν σύμφωνα με ΤΗΝ 250 απόφαση της ΔΕ. Αυτά προς ενημέρωση σας. Τα σχόλια δικά σας.
  3. Εγκύκλιος 41 ΙΚΑ. δ) Επειδή με τις κοινοποιούμενες διατάξεις καμία αναφορά δεν γίνεται για διαγραφή οφειλών και δεν προβλέπεται επιστροφή καταβληθέντων προστίμων κ.λ.π., εισφορές που έχουν υπολογισθεί με Ε.Ε.Ο.Ε. και έχουν καταλογισθεί με Π.Ε.Ε., Π.Ε.Π.Ε.Ε. κ.λ.π., μέχρι την έναρξη ισχύος του Νόμου 4014/2011, η οποία για το ΚΕΦ. Β΄αυτού είναι η 21-9-2011 , δεν ακυρώνονται. Για τις περιπτώσεις αυτές, εφόσον εκκρεμεί ένσταση κατά των συνταχθεισών Π.Ε.Ε., Π.Ε.Π.Ε.Ε. κ.λ.π. θα ακολουθηθεί κανονικά η προβλεπόμενη διαδικασία ( Εισαγωγή υποθέσεων στην Τ.Δ.Ε. , Διοικητικά Δικαστήρια). ε) Για τις περιπτώσεις που έχουν ήδη επιβληθεί εισφορές με Π.Ε.Ε. κ.λ.π. βάσει Έκθεσης Ελέγχου Οικοδομοτεχνικού Έργου (Ε.Ε.Ο.Ε.) χωρίς ασφαλισμένους (υπέρ αγνώστων) που : • Έλαβαν χώρα από της ημερομηνίας ισχύος του νόμου, μέχρι την κοινοποίηση των οδηγιών τούτων. • Έχουν καταλογισθεί βάσει στοιχείων της υπηρεσίας, προς αποφυγήν παραγραφής εισφορών, μετά την ημερομηνία ισχύος του νόμου αυτού , γιατί δεν ανταποκρίθηκε ο ενδιαφερόμενος στην πρόσκληση ή χωρίς να έχει ενημερωθεί εκ νέου ο κάθε ενδιαφερόμενος (παλαιά σήματα κ.λ.π.), και εφόσον, μετά από σχετική αίτηση που πρέπει να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι και μετά από τον έλεγχο των προσκομισθέντων στοιχείων διαπιστωθεί ότι οι περιπτώσεις αυτές εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου 4014/2011 ( έχουν δηλαδή γίνει οι κατά τα ανωτέρω ενέργειες από τους ενδιαφερόμενους, και έχουν προσκομισθεί στοιχεία που αποδεικνύουν την έναρξη διαδικασίας υπαγωγής στις διατάξεις αυτές για « Προσωρινή Υπαγωγή» κ.λ.π.) θα διενεργείται επανέλεγχος και θα προβαίνουν σε ακύρωση των πράξεων αυτών. Ως αίτηση μπορεί να εκληφθεί και η τυχόν ένσταση που έχει υποβληθεί. Οι υποθέσεις αυτές θα παραμένουν σε εκκρεμότητα μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την «Ολοκληρωμένη Υπαγωγή» στις εν λόγω διατάξεις.
  4. Επικοινωνία 04.10.2011 Ερώτηση: Σε κτίριο χωρίς Ο.Α. μετράμε τους εξώστες σαν βοηθητικούς χώρους? Απάντηση: Ναι. Κοινώς, αλλανταλλα της Παρασκευής το γάλα. Υπομονή!!
  5. Σε απάντηση από το τηλ. κέντρο του ΤΕΕ σήμερα για τις βεράντες σε εκτός σχεδίου, χωρίς οικοδομική άδεια, μου είπαν ότι μπαίνουν κανονικά τα τετραγωνικά τους, αλλά σαν βοηθητικοί χώροι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.