Μετάβαση στο περιεχόμενο

gerryko

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gerryko

  1. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος. Σε Ενα υπόγειο καταστήματος έγινε αλλαγή χρήσης με τον 4014 πληρώθηκε και το αντίστοιχο πρόστιμο και πλέον η χρήση του είναι κύρια. Θέλω να ρωτήσω είναι δυνατόν να ξαναγίνει αλλαγή χρήσης και να μετατραπεί ξανά σε βοηθητικό προκειμένου να αποφευχθεί η πληρωμή φόρου μεταβίβασης και ένα δεχόμενος να ειναι μειωμένο και το χαράτσι ? Προσωπικά πιστεύω πως με 500€ μπορεί να γίνει !
  2. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος. Σε Ενα υπόγειο καταστήματος έγινε αλλαγή χρήσης με τον 4014 πληρώθηκε και το αντίστοιχο πρόστιμο και πλέον η χρήση του είναι κύρια. Θέλω να ρωτήσω είναι δυνατόν να ξαναγίνει αλλαγή χρήσης και να μετατραπεί ξανά σε βοηθητικό προκειμένου να αποφευχθεί η πληρωμή φόρου μεταβίβασης και ένα δεχόμενος να ειναι μειωμένο και το χαράτσι ? Προσωπικά πιστεύω πως με 500€ μπορεί να γίνει !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.