Μετάβαση στο περιεχόμενο

k.kanellopoulos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by k.kanellopoulos

  1. [email protected] , Αρμόδιο γραφείο υποσταθμών Αγησιλάου 56-58 Αθήνα Τ.Κ. 10436 τηλ.2103351571 8.00 έως 9.00 το πρωί.
  2. Άρθρο 49 - Νόμος 4409/2016 - Τροποποιήσεις του Ν. 4122/2013 (Α’42) «Ριζική ανακαίνιση κτιρίου ή κτιριακής μονάδας (ανακαίνιση μεγάλης κλίμακας»: η ανακαίνιση κατά την οποία η συνολική δαπάνη της ανακαίνισης που αφορά το κέλυφος του κτιρίου ή της κτιριακής μονάδας ή τα τεχνικά συστήματά τους υπερβαίνει το είκοσι πέντε τοις εκατό (25%) της τρέχουσας αξίας του κτιρίου ή της κτιριακής μονάδας, βάσει του ελαχίστου κόστους οικοδόμησης, εξαιρουμένης της αξίας του οικοπέδου επί του οποίου έχει κατασκευαστεί το κτίριο». ελάχιστο κόστος οικοδόμησης: υπολογίζεται σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΕΕ.pdf προσδιορισμό κόστους κατασκευής κτισμάτων του ΤΕΕ Δεν κάνουμε κατάχρηση της μορφοποίησης κειμένου με χρωματισμό και δεν χρησιμοποιούμε χρώματα στα γραπτά μας διαφορετικά του μαύρου και του μπλε, ώστε να είναι εύκολη η ανάγνωση. Το μήνυμά σας έχει τροποποιηθεί Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.