Μετάβαση στο περιεχόμενο

DIMITRIS GIA

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by DIMITRIS GIA

  1. Το εμβαδόν του γηπέδου είναι 15στρ. Η επιτρεπόμενη κάλυψη της κατοικίας είναι 340τ.μ. Προσθήκη σε αυτά δεν έχει καμία είναι όπως ήταν παλιά απλά έκανε ένα μικρό αυθαίρετο κτίσμα μέσα στο γήπεδο μετά το 2000 το οποίο και τακτοποίησε σε άλλο μηχανικό.
  2. Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής: Έχω σε μία εκτός σχεδίου παραθαλάσσια περιοχή ένα κτήμα με διάφορα νομίμως υφιστάμενα κτίσματα (αποδεδειγμένα προ του '55). Η επιφάνεια τους περίπου 800τ.μ και τα οποία δηλώνοταν στο Ε9 σαν Χ.Κ.Χ αποθήκες. Σε αυτά θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης σε κατοικίες και σε κατάστημα (τουριστικά καταλύματα). Την αλλαγή χρήσης πώς θα την κάνω? Θα την κάνω με τους όρους δόμησης κατοικίας? Δηλαδή τα 200τ.μ χωρίς υπέρβαση δόμησης (με αναλυτικό) και τα υπόλοιπα με υπέρβαση δόμησης και συντελεστή αλλαγής χρήσης Η΄ χωρίς υπέρβαση δόμησης και απλά με αναλυτικό? Ευχαριστώ
  3. Συνάδελφοι καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής: Έχω ένα υπόγειο σε διώροφη κατοικία σε εκτός σχεδίου περιοχή το οποίο ξεμπαζώθηκε και έγινε ισόγειο. Το max επιτρεπόμενο ύψος της περιοχής είναι 9μ ενώ το πραγματοποιούμενο τώρα μετά το ξεμπάζωμα έγινε 10μ. Επίσης το υπόγειο μου τότε δεν μέτρησε στην δόμηση ενώ τώρα θα μετρήσει και έτσι θα έχω υπέρβαση στην δόμηση. Μπορεί κάποιος να μου πεί πως θα υπολογίσω την υπέρβαση ύψους? Το τμήμα του ορόφου που τώρα είναι πάνω από το επιτρεπόμενο ύψος θα είναι αυθαίρετο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλημέρα σας θα ήθελα την βοήθεια σας. Εντός οικοπέδου υπάρχει μια κατοικία με Ο.Α η οποία έχει εξαντλήσει την επιτρεπόμενη κάλυψη και δόμηση. Στο οικόπεδο αυτό ο ιδιοκτήτης έχει κατασκευάσει τρία υπόστεγα( στεγασμένους υπαίθριους χώρους) οι οποίοι δεν εφάπτουν του κτιρίου αλλά ούτε των ορίων του οικοπέδου. Πώς θα τακτοποιήσω; Σαν λοιπές παραβάσεις ή σαν Υ.Δ; Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.