Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioannispan

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

ioannispan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. (από μεταφορά) Διαμέρισμα ρυθμίστηκε βασει Ν4178 με διάφορες αυθαιρεσιες που δεν επηρεάζουν εμβαδόν και μεταβιβαστηκε. Δεν δηλώθηκε διαμερισματωση (επέκταση στον κοινόχρηστο διάδρομο με υπέρβαση μικρότερη του 2% του εμβαδού), ενώ είχε συναίνεση. Μπορεί να μεταφερθεί στον Ν4495 και να συμπληρωθεί η παράβαση και η τεχνική έκθεση? Μπορεί να διορθωθεί στον Ν4178/13; Μην ανοίγεις νέο θέμα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κάνε αναζήτηση σε ήδη υπάρχοντα με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Tο θέμα σου συγχωνεύτηκε με το παρόν. Επίσης στο θέμα που άνοιξες, ο τίτλος ήταν με κεφαλαία κάτι που απαγορεύεται. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33
  2. Τέλεια. Ευχαριστώ πολύ. Το υπολόγισες από software? Γιατί πήρα και ρώτησα συμβολαιογράφο και μου είπε 770, αλλά δεν μου φάνηκε σωστό.
  3. Καλημέρα. Να ρωτησω κι εγώ για την Ανθούσα, αν κάποιος γνωρίζει. α) Είναι εντός ή εκτός σχεδίου για τον Ν4495? β) Ποιά ΤΖ παίρνουμε? γ) Είχε συντελεστή εμπορικότητας 1.0. Αυτό αλλάζει?
  4. Manolis gon, το θεμα είναι αν έχουν ήδη συσταθεί (και πού), ή απλά πρέπει να περιμένουμε και γι' αυτό και όσο τραβήξει. Και πως μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία ρύθμισης.
  5. Καλησπέρα, Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω, οποτε ζητώ την κατανόησή σας σε τυχόν λάθη ή παραλήψεις. Αναφορικά με την επιτροπή του Ν. 4014/2011 (Άρθρο 24, Παρ. 9), η οποία αναφερόταν σε πρόχειρες κατασκευές, ισχύει η προσθήκη του Ν.4030/2011 (Άρθρο 49, Παρ. 11) η οποία δεν αναφέρεται σε πρόχειρες κατασκευές. Το έχω καταλάβει καλά? Δεύτερον, έχουν συσταθεί αυτές οι επιτροπές πουθενά? Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Άνδρο "προς αναζήτηση της αλήθειας", η Πολεοδομία δεν ήξερε, και πληροφορήθηκα από συνάδελφο ότι δεν έχει γίνει κάτι επί του θέματος! Γνωρίζει κανείς να με διαφωτίσει? Ευχαριστώ. ΥΓ Ηπερίπτωσή μου δεν είναι πρόχειρη κατασκευή και εμπίπτει στο Άρθρο 24, Παρ. 24.β Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, Manolis gon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.