Μετάβαση στο περιεχόμενο

ROULA KOTSILATI

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ROULA KOTSILATI

  1. 'Εχω περίπτωση Αποθήκης (άδεια αποθήκης) σε Βιομηχανικό κτίριο, όπου έχει γίνει αυθαίρετα αλλαγή χρήσης σε παραγωγή της Βιομηχανίας. Μήπως γνωρίζετε: 1. Αν χρειάζεται ρύθμιση με το Ν.4014 για αλλαγή χρήσης και αν ναι,δηλώνεται ως κύριος χώρος ή βοηθητικός? 2. Μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης απευθείας από την πολεοδομία, χωρίς ρύθμιση με το Ν.4014? Ευχαριστώ.
  2. Εγώ έχω παρόμοια περίπτωση, ημιυπόγειο (εντός κάλυψης, με ΟΑ δηλ.) το οποίο ξεμπαζώθηκε μπροστά όλο και έγινε κατοικία. -Το ρύθμισα πριν καιρό με τον Ν.3843/10 για αλλαγή χρήσης από υπόγειο σε κατοικία (έχει δηλ.βάση νόμου ''τακτοποιηθεί'') -Με το νόμο των αυθαιρέτων θα ρυθμίσω και την υπέρβαση ύψους. -ΟΜΩΣ θεωρώ παράλογο να δηλώσω και Υπέρβαση Δόμησης τη στιγμή που το έχω ''τακτοποιήσει'' ως κατοικία με την αλλαγή χρήσης & εφόσον ήταν μέσα στην άδεια (υπόγειο), δεν χτίστηκαν έξτρα τετραγωνικά. Αλλιώς θα έπρεπε να το ''τακτοποιήσω'' εξ 'αρχής μόνο ως υπέρβαση δόμησης και ύψους (διαφορετικά πόσα πρόστιμα να πληρώσει ο ιδιοκτήτης??) είμαι λάθος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.