Μετάβαση στο περιεχόμενο

elenitl

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

elenitl's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Kαλησπέρα συναδελφοι, Επειδη σημερα τραβηξα πολυ ταλαιπωρια και απανωτα εγκεφαλικα με την ανευθυνοτητα του ΤΣΜΕΔΕ θελω να σας αναφερω τα εξης: απο τον απριλιο του 12 ειμαι μισθωτη κατω των 693 ευρω, και ως γνωστον πληρωνουμε τη διαφορα. το ΤΣΜΕΔΕ δεν είχε ετοιμο προγραμμα εκκαθαρισης τοσα χρονια, το οποιο εχει πλεον ξεκινησει . Οσοι συναδελφοι ειναι σε αυτο το καθεστως πρεπει να κανουν αιτησεις εκκαθαρισης για να βγει η διαφορα να την πληρωσουν. Εμενα που λετε απο το '12 κιολας τους ενοχλώ να μου πουν πόσα είναι να πληρώσω τη διαφορά και μου λέγανε να περιμένω!! ότι "θα μου ερθει αλλο ειδοποιητηριο" και "οτι περιμενουμε το προγραμμα "και "μην ανησυχειτε θα ειναι άτοκα" και μπλα μπλα μπλα. Και ευτυχώς με ΔΙΚΗ μου πρωτοβουλια πηγα επιτοπου μια μερα, μετα ενα χρονο το 2013 δλδ και εκανα αιτησεις εκκαθαρισης/επιστροφης με αριθμους πρωτοκολου κλπ. και σήμερα (μετα απο 2,5 χρονια ) μετα απο αλλεπαλληλες πιεσεις μου κανουν εκκαθάριση για ολα αυτα τα χρόνια και μάλιστα με ΤΟΚΟ!!!!!!!ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??? το μεγαλειο τους δεν εχει έλεος. Φυσικά με επιχειρηματα και αριθμους πρωτοκολου που αποδεικνυαν οτι εχω 3 χρονια τωρα που προσπαθω να πληρωσω και με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ δεν βγαζουν την εκκαθαριση, φυσικα και αφαιρέθηκαν οι τοκοι, Απλα τα αναφερω για τους υπολοιπους που ενδεχομενως επαναπαυτηκαν στις βεβαιωσεις των υπαλληλων τηλεφωνικως. να πατε να κανετε αιτηση και μη δεχτητε κανενα τοκο . Δικη τους υπαιτητιοτητα που δεν ειχαν προγραμμα εκκαθαρισης τοσα χρονια οχι δικη μας. που τους παρακαλουσαμε κιολας με τα ψιχουλα που παιρνουμε. η επομενη κινηση μου μαλλον ειναι η ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
  2. καλησπέρα συνάδελφοι, ανηκω κ εγώ στην κατηγορία των μισθωτών με ημιαπασχόληση. Επειδή το εχω ψάξει με τα ειδοποιητήρια ,ούτε εγώ έχω λάβει ειδοποιητήριο απο τότε που είμαι μισθωτή. το θεμα ειναι οτι απο το τσμεδε μου λενε οτι ΚΑΠΟΙΑ στιγμή ΙΣΩΣ(μπορει και μετά απο χρόνια!!!αν ειναι δυνατόν!) θα μου στείλουν ένα ειδοποιητήριο με τον συμψηφισμο-διαφορα που θα πληρώσω/ εχω καταθεσει εδω και 6 μηνες αιτηματα με αριθμο πρωτοκόλλου σχετικα με συμψηφισμο, δεν εχω λαβει καμια απάντηση και μετα απο επικοινωνια με τσμεδε και τοπικά και αθηνα, δεν έχουν ιδεα τι θα τα κανουν!!! ολοι οι υπαλληλοι μου λένε δεν ξέρουμε τι θα γίνει με αυτά . και ηδη έχω επικοινωνησει με συνήγορο του πολίτη και περιμένω απαντηση.
  3. Συναδελφοι τον οαεδ ξεχαστε τον..δεν δεχονται ως ανεργους τους μηχανικους..εχω παει επανειλλημενως,και δεν υπαρχει καμια ελπιδα.Ουτε εναρξη επιτηδ,εχω κανει, δεν παιζει ρολο αυτο...αν θελει καποιος να γραφτει σε τεε-τσμεδε τον συμβουλευω να μην το κανει..αν θελει παντως ας το σκεφτει καλα πρωτα..μετα την 5ετια πρεπει να δινεις ειδσφορα 420 ευρω το μηνα..που θα τα βρω ηθελα να ξερα
  4. Συναδελφε ποοοσο συμφωνω μ αυτο που λες!αυτο εχω παρατηρησει κ εγω..ΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
  5. πως θα πληρώσουν οι νέοι μηχανικοί αυτές τις εισφορές?ειμαστε με τα καλα μας????????420 ευρώ το μηνα,ούτε ο βασικος μισθος δεν φτάνει να τα καλύψει..σε λιγο ο βασικός μισθός θα πέσει κάτω και απο την μηνιαία εισφορά του τσμεδε..!απορώ αυτα τα λεφτα που ζητανε με τι λογική έχουν υπολογιστει,,να πω ότι ειχαμε κ παροχες.!εδω ούτε φαρμακα πλέον δεν καλυπτουν.Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!! Αυτο που μου κάνει εντυπωση πάντως ειναι οτι δεν βλέπω κ κανεναν να διαμαρτυρεται!Μόνο εγω αδυνατώ να πλήρωσω??τι να πω..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.