Μετάβαση στο περιεχόμενο

biniss

Core Members
  • Περιεχόμενα

    242
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Ενημερώσεις κατάστασης δημοσιεύτηκε από biniss

  1. Καλημερα βλεποντας τη δραστηριότητα σας στο site θεωρω ότι είστε  πολύ καταρτισμένος .Παιρνω λοιπον το θαρος να σας κανω καποιες ερωτησεις για τις οποιες το HELPDESK του ΤΕΕ μου απαντα χωρις να αναφερει τις διαταξεις των νομων   .Οι ερωτησεις μου είναι οι  εξης :1)Σε εντος οικισμου οικοπεδο με καθετη ιδιοκτησια δυο τμηματων το ένα εχει οικ. αδεια .Το άλλο τμημα   δεν εχει οικ. αδεια αλλα εχει αυθαιρετα .Μπορω να βαλω ΝΑΙ στην υπαρξη αδειας για το δευτερο τμημα (κανοντας ρύθμιση ΜΟΝΟ για αυτό το τμημα ) κατά την υπαγωγη στο 4495  ?

    2)Αν η απαντηση είναι ΝΑΙ και δεδομενου ότι στο δευτερο τμημα συνυπαρχουν αυθαίρετα κατηγοριας 1 (προ 75) και αυθαιρετη αποθηκη 48,00 μ2<50,00 μ2 (μετα το 1983) για την κατηγοριοποιηση των 48 μ2 εξεταζω για δομηση , καλυψη  (48 μ2/επιτρεπομενα μ2)<>40% η {(48 μ2+αυθαιρετα κατηγοριας 1)/επιτρεπομενα μ2}<>40%  οποτε μπορει να βγει και κατηγορια 4  (βασει της παρ δγ αρθρο  80 ν4579/20) ?

    3)Παρομοια ερωτηση  για τους συντελεστες τετραγωνιδιων προστιμου αν εξεταζω το (48μ2 μ2/επιτρεπομενα μ2)  η  το {(48 μ2+αυθαιρετα κατηγοριας 1)/επιτρεπομενα μ2} ?

    4)Εξεταζω μονο τα αυθαίρετα στο τμημα της καθετου για το οποιο κανω ρυθμιση ?

    (Εχουν καπου διευκρινιστεί γραπτά όλα αυτά ?)

    Ευχαριστώ πολύ

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.