Μετάβαση στο περιεχόμενο

sofgio

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sofgio

  1. Εχω πελάτη ο οποίος έχει με προσύμφωνο πώλησης το 1/3 εξ αδιαιρέτου σε αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου. Στο Ε9 έχει δηλώσει ...τρομάρα του...ότι έχει το 1/3 εξ αδιαιρέτου σε αγροτεμάχιο και κατοικία 45τ.μ. Οι δύο άλλοι συνιδιοκτήτες έχουν κατασκευάσει και αυτοί αυθαίρετα κατοικίες. Ο ένας το δηλώνει με άλλον μηχανικό ενώ ο άλλος δεν θέλει να το δηλώσει. Στα στοιχεία ιδιοκτητών τί βάζω στο ποσοστό συνιδιοκτησίας? Το ποσοστό συνιδιοκτησίας αφορά στο κτίσμα που τακτοποιείται ή στο αγροτεμάχιο? Το τοπογραφικό θα είναι για όλο το ακίνητο? Εάν δεν είχε δηλώσει στο Ε9 ότι έχει το 1/3 θα το έβαζα ότι έχει το τμήμα που για 25 χρόνια κατέχει και έχει περιφράξει ,όπως και οι άλλοι συνιδιοκτήτες γιατί το είχαν χωρίσει μεταξύ τους. Για να κάνω δήλωση για τον πελάτη μου θέλει συναίνεση από τους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες? Μιλάμε για υπεύθυνες δηλώσεις? Εάν υπάρχει κάποιο πρότυπο στείλτε το να δούμε τί θα κάνουμε. Συνάδελφοι μπορεί να μου απαντήσει κάποιος?
  2. Εχω πελάτη ο οποίος έχει με προσύμφωνο πώλησης το 1/3 εξ αδιαιρέτου σε αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου. Στο Ε9 έχει δηλώσει ...τρομάρα του...ότι έχει το 1/3 εξ αδιαιρέτου σε αγροτεμάχιο και κατοικία 45τ.μ. Οι δύο άλλοι συνιδιοκτήτες έχουν κατασκευάσει και αυτοί αυθαίρετα κατοικίες. Ο ένας το δηλώνει με άλλον μηχανικό ενώ ο άλλος δεν θέλει να το δηλώσει. Στα στοιχεία ιδιοκτητών τί βάζω στο ποσοστό συνιδιοκτησίας? Το ποσοστό συνιδιοκτησίας αφορά στο κτίσμα που τακτοποιείται ή στο αγροτεμάχιο? Το τοπογραφικό θα είναι για όλο το ακίνητο? Εάν δεν είχε δηλώσει στο Ε9 ότι έχει το 1/3 θα το έβαζα ότι έχει το τμήμα που για 25 χρόνια κατέχει και έχει περιφράξει ,όπως και οι άλλοι συνιδιοκτήτες γιατί το είχαν χωρίσει μεταξύ τους. Για να κάνω δήλωση για τον πελάτη μου θέλει συναίνεση από τους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες? Μιλάμε για υπεύθυνες δηλώσεις? Εάν υπάρχει κάποιο πρότυπο στείλτε το να δούμε τί θα κάνουμε.
  3. Εξ αδιαιρέτου συνιδιοκτησία σε 4000τ.μ. κατά το 1/2. Και οι δύο συνιδιοκτήτες έχουν αυθαίρετα και οι δύο είχαν βγάλει οικοδομική άδεια. Για να δηλώσω το αυθαίρετο του ενός συνιδιοκτήτη θέλω έγγραφη συναίνεση και του άλλου? Δηλώνω υποχρεωτικά και του άλλου συνιδιοκτήτη τα αυθαίρετα και ο πελάτης μου πληρώνει και το πρόστιμο και του άλλου εφόσον ο άλλος δεν ενδιαφέρεται να το δηλώσει?
  4. ssouanis Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά στην τοπική κοινότητα δεν έχουν καθοριστεί τιμές ζώνης επομένως δεν έχω το κριτήριο εφόσον η τιμή ζώνης στην τοπική ή δημοτική κοινότητα δεν είναι >2200. Πάλι παίρνουμε την Τ.Ζ. της περιφερειακής ενότητας?
  5. Τι τιμή ζώνης βάζουμε σε εκτός σχεδίου στην τοπική κοινότητα Καναλίου Δήμου Πρέβεζας? Στην τοπική κοινότητα Καναλίου δεν έχουν οριστεί τιμές ζώνης. Μπαίνει η ελάχιστη τιμή ζώνης του Δήμου Πρέβεζας ή της περιφέρειας ?
  6. Σε τοπική κοινότητα στην Ηπειρο δεν έχει οριστεί τιμή ζώνης. Στο Δήμο που ανήκει η τοπική κοινότητα η μέγιστηΤΖ<2200 και η ελάχιστη ΤΖ=550. Στην περιφερειακή ανότητα η η μέγιστηΤΖ<2200 και η ελάχιστη ΤΖ=450. Για εκτός σχεδίου στην δημοτική ενότητα για ΤΖ παίρνουμε την ελάχιστη της περιφερειακής ενότητας 450 ή την ελάχιστη του Δήμου 550;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.