Μετάβαση στο περιεχόμενο

Leftoskal

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Leftoskal

  1. Στέλιο μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. έβαλα 1,5 μέτρο εργασίας. Τα 1000lux μου τα ζητήσανε αυτοί. δλδ λέει ότι στον χώρο του συνεργείου εγώ θέλω 1000lux.δεν τον ενδιαφέρει το πως θα γίνει..αλλά όταν έρθει με το luxμετρο θέλει να δει 1000 lux Σταύρο σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Στην έκθεση αποτελεσμάτων πλέον μου το γράφει αλλά δεν κατάλαβα πως ορίζεις το σωστό ύψος κρέμασης της καμπάνας
  2. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα σχετικά με την μελέτη φωτισμού. Πρόσφατα μου ζητήθηκε να αντικαταστήσω τον φωτισμό σε μία έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με led. Το θέμα είναι πως μου ζητήσαν κάποια standar πράγματα τα οποία με το dialux δεν κατάφερα να βρω και δεν μπόρεσα να το δουλέψω εύκολα. Συγκεκριμένα μου ζήτησαν τα lux στην έκθεση και στους χώρους πελατών πρέπει να είναι 800 lux (μέτρηση 1,5μ από το έδαφος). και στον 2ο χώρο αυτό ¨ Το χρώμα σε όλο το συνεργείο πρέπει να είναι ψυχρό (πάνω από 4000K). 1000 Lux συνολικά . Τα στοιχεία του φωτιστικού μου είναι καμπάνες led 100w 6400k και 8000lm για την έκθεση και για το συνεργείο καμπάνες led 200w 6400κ 24.000lM Το θέμα μου είναι αν μπορώ να καλύψω τις ανάγκες που μου ζητάνε με τα παραπάνω στοιχεία. έβαλα στο πρόγραμμα τυχαία κάποιες διαστάσεις αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με τα lux. δεν μου γράφει για παράδειγμα ότι για τα 50 φωτιστικά που έβαλα πόσα lux θα έχω στο 1,5μ ή 1000lux συνολικά στον 2ο χώρο. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα του είμαι υπόχρεος.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. 9. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ: "Παιχνίδια" με το ρεύμα μπορουμε να το βρουμε καπου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.