Μετάβαση στο περιεχόμενο

foko85

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

foko85's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. θελω να νοικιασω μαγαζι 20 τμ για να το κανω αναψυκτηριο να πουλαω βραστο λουκανικο,τοστ και καφε σε πλασικο,χωρισ καθιστικα μονο πακετο,οι τουαλετεσ ειναι στο παταρι αδηλωτεσ.γινεται να βγαλω καποια αδεια αναψυκτηριου χωρισ τουαλετεσ???και αν ναι ποια αδεια??
  2. Θθελω να νοικιασω μαγαζι 20 τμ για να το κανω αναψυκτηριο να πουλαω βραστο λουκανικο,τοστ και καφε σε πλασικο,χωρισ καθιστικα μονο πακετο,οι τουαλετεσ ειναι στο παταρι αδηλωτεσ.γινεται να βγαλω καποια αδεια αναψυκτηριου χωρισ τουαλετεσ???και αν ναι ποια αδεια??
  3. θελω να νοικιασω μαγαζι 20 τμ για να το κανω αναψυκτηριο να πουλαω βραστο λουκανικο,τοστ και καφε σε πλασικο,χωρισ καθιστικα μονο πακετο,οι τουαλετεσ ειναι στο παταρι αδηλωτεσ.γινεται να βγαλω καποια αδεια αναψυκτηριου χωρισ τουαλετεσ???και αν ναι ποια αδεια??
  4. θελω να νοικιασω μαγαζι 20 τμ για να το κανω αναψυκτηριο να πουλαω βραστο λουκανικο,τοστ και καφε σε πλασικο,χωρισ καθιστικα μονο πακετο,οι τουαλετεσ ειναι στο παταρι αδηλωτεσ.γινεται να βγαλω καποια αδεια αναψυκτηριου χωρισ τουαλετεσ???και αν ναι ποια αδεια??
  5. θελω να νοικιασω μαγαζι 20 τμ για να το κανω αναψυκτηριο να πουλαω βραστο λουκανικο,τοστ και καφε σε πλασικο,χωρισ καθιστικα μονο πακετο,οι τουαλετεσ ειναι στο παταρι αδηλωτεσ.γινεται να βγαλω καποια αδεια αναψυκτηριου χωρισ τουαλετεσ???και αν ναι ποια αδεια??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.