Μετάβαση στο περιεχόμενο

ag.ak

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

ag.ak's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τον ΚΑΕ τον οποίο πρέπει να κόψουν στην εφορία υπέρ ΟΓΑ Ν2238/1994 αρθ13 παρ3, για την καταβολή του ΦΕΜ στην 4η περίπτωση απαλλαγής αμοιβής (Μηχανικός μέλος εταιρείας), γιατί στην εφορία μου λένε οτι δεν ξέρουν που αντιστοιχεί και με το ΤΕΕ δεν μπορώ να επικοινωνήσω λόγω της απεργίας. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα πάω αύριο στο ΤΕΕ να δω τί θα γίνει, αν και δεν είναι λογικό να έχασε τη δυνατότητα πληρωμής εφάπαξ αφού τυπικά έληγε στις 28/02.
  3. Έχει τυπωθεί το σωστό χαρτί το τσέκαρα και του είπα να πάει και σε άλλη τράπεζα αλλά δεν το δέχτηκαν ούτε εκεί, μάλιστα του είπαν ότι μπορεί να πληρώσει με τον παλιό κωδικό (αυτόν που είχε πληρώσει το παράβολο) αρκεί να δώσει έναν αριθμό ταυτότητας, αλλά προτίμησα να μη το ρισκάρει. Σκέφτομαι να παω αύριο στο ΥΠΕΚΑ και αν δε βγάλω άκρη από Πέμπτη στο ΤΕΕ, ελπίζω μόνο να μην το θεωρήσουν εκπρόθεσμο.
  4. Καλησπέρα, είχα κάνει αρχική υποβολή μιας δήλωσης στις 21/12/2011 και ο πελάτης πλήρωσε το παράβολο στις 31/01/2012. Στις 09/02/2012 προχώρησα σε ενδιάμεση υπαγωγή και επέλεξα την εφάπαξ καταβολή του προστίμου με έκπτωση 20%, η οποία βάσει των όσων έχω διαβάσει πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 09/03/2012 (και όχι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου(?)). Ο πελάτης πήγε σήμερα στην τράπεζα να πληρώσει το πρόστιμο με τον κωδικό πληρωμής που εκδόθηκε από το σύστημα, τον ενημέρωσαν όμως ότι ο κωδικός αυτός δεν είναι έγκυρος (δεν αντιστοιχεί σε κάποιο πρόστιμο). Ξέρετε τί συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση καθώς δε μου έχει ξανασυμβεί?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.