Μετάβαση στο περιεχόμενο

helenkaf

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

689 profile views
  1. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΤΟ 2010 ΤΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ; ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ; ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ 2877 Τ.Μ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τα κεφαλαία απαγορεύονται από τους κανόνες συμμετοχής. Παρακαλώ διορθώστε το μήνυμα με επεξεργασία. Ευχαριστώ, Γιάννης
  2. Αξιότιμε κύριε, Θα θ'ελαμε πραγματικά να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση απάντησή σας και την βοήθειά σας που μας δίνει δύναμη. Ηδη ο δικηγόρος μας κατέθεσε χθες αίτηση θεραπείας αλλά δυστυχώς δεν βλέπουμε να πετυχαίνουμε κάτι το θετικό και θα πρέπει μάλλον να προχωρήσουμε με προσφυγές και εξώδικα προς την υπηρεσία και εκτός των άλλων για διαφυγόντα κέρδη καθότι πρόκειται για επιχείρηση - ξενοδοχείο. Παρέλειψα να σας αναφέρω ότι εκτός της ανάκλησης της οικοδομικής αδείας, μας κοινοποίησε η υπηρεσία και πρόστιμα ύψους 120.000,00 ευρώ για ανέγερση και διατήρηση. θα το εκτιμούσαμε πολύ εάν μας δίνατε τα φώτα σας γιατ'ι από ότι φανταζόμαστε θα πρέπει να δώσουμε αγώνα για να αποδείξουμε ότι εκ παραδρομής ανεκλήθη μια νομιμότατη οικοδομική άδεια χωρίς να τηρηθεί καν ο Διοικητικός κώδικας. σας ευχαριστώ και πάλι.
  3. Ζητάμε την συμβουλή σας για το παρακάτω πραγματικά μεγάλο πρόβλημα! Μας έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια για επισκευή υπάρχοντος υποσκάφου κτίσματος σε παραδοσιακό οικισμό 100 τ.μ. Δυστυχώς μετά από καταγγελία που έγινε το πολεοδομικό γραφείο προχώρησε – μας κοινοποίησε την ανάκληση της οικοδομικής μας αδείας με την αιτιολογία ότι στο συμβόλαιο που είχε προσκομισθεί δεν είχαν αναφερθεί σωστά τα τετραγωνικά μέτρα του υποσκάφου και χωρίς καμία ενημέρωση. Πρόκειται όπως προανέφερα για υπόσκαφο κτίσμα και εκ μέρους μας ήταν αδύνατον να είχε εμβαδομετρηθεί εξ’ αρχής καθότι ήταν μπαζωμένο αλλά όταν καθαρίστηκε και μετά μάλιστα από αυτοψίες που έγιναν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, μας εκδόθηκε η επισκευή ολοκλήρου του υποσκάφου στην πραγματική - τελική μορφή του, ως υφίσταται και φυσικά για όλα τα τετραγωνικά μέτρα 100 και σύμφωνα πάντα και με τα αρχιτεκτονικά σχέδια που υποβλήθηκαν για το όλο, τα οποία και εγκρίθηκαν. Υπάρχει η δυνατότητα υπαγωγής στην ρύθμιση για την υπέρβαση που έχει γίνει καθότι υπάρχει ανάκληση της άδειας? Και δεύτερο τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσουμε? Θα το εκτιμούσαμε πολύ να είχαμε την γνώμη σας – βοήθειά σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.