Μετάβαση στο περιεχόμενο

asterix

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

asterix's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. στην εθνικη κρατησαν 7 ευρω απο φιλο - συναδελφο... τον ειχαν ενημερωσει μαλιστα αν εχει εθνικης γιατι αρχικα τους εδωσε και αυτος αττικης, απλα εμενα στον ΟΑΕΔ δε μου ειπαν τιποτα :mad: χαχαχα καθε τραπεζα και αλλη ταριφα....:p
  2. εκει υπαρχει ενα θεμα.... δε θελω να κανω τον γυφτο για 22 ευρω... οσο διακριτικα και ευγενικα να το ρωτησεις παλι γραφικο θα σε πουνε.... θα ρωτησω σιγουρα οταν θα παω για την δευτερη δοση και τις σχετικες δηλωσεις, για πιο νωρις με τρωει επειδη ειμαι και λιγο ευεξαπτος και οταν ακουω ηλιθιες δικαιολογιες ή απαντηση του τυπου "δε γνωριζω γιατι" αρχιζω τα "ΓΑΛΛΙΚΑ":mrgreen: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ myri
  3. καλημερα.... μπαινω κατευθειαν στο θεμα... εδω και λιγες μερες μου εγινε η πρωτη καταθεση (5000 ευρω) στον τραπεζικο λογαριασμο που εδωσα στον ΟΑΕΔ, εφοσον και μου ζητηθηκε... το εκνευριστικο της υποθεσης ειναι οτι μου κρατηθηκαν 22 ευρω για προμηθεια απο την τραπεζα...συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι γελιο???ενταξει σιγα το ποσο θα πει κανεις, αλλα πουθενα και κανεις δε μου ειπε οτι θα γινει κατι τετοιο και αλλες φορες που μου εγινε καταθεση για την αμοιβη μου απο συμβαση εργου με δημοσιο φορεα τα χρηματα ηταν αυτα που ηξερα οτι θα παρω, χωρις προμηθειες και αηδιες....αυτα καποιος συναδελφος με το ιδιο προβλημα υπαρχει????
  4. πωωωω!!!!!πηρα προεγκριση απο οαεδ... εχω τα παντα εκτος απο το προγραμμα....ολα ετοιμα!!! προεγκριση χθες...τηλεφωνο για ελεγχο σημερα το πρωι...τρεχατε ποδαρακια μου τωρα...τους εξηγησα βεβαια,μου ειπαν μεχρι τελος του μηνος... αντε και να ανοιξει η 4Μ στις 20 Αυγ...ποτε θα μου ερθει το προγραμμα.. την γκαντεμια μου:mad:
  5. εκλεισε!!!??? για ποσο..στο σαιτ δεν εχει καμια ανακοινωση..ουτε κανα μηνυμα σε τηλεφωνητη... Αλεξανδρε στανταρ αυτο?
  6. ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ... προσπαθω να επικοινωνησω με 4μ εδω και τρεις μερες τηλεφωνικα... μιλαμε εχω παρει πανω απο 50 τηλεφωνα...και δυο mail... χτυπαει και δε το σηκωνει κανεις.. στα κεντρικα παιρνω.. στο παρελθον με τη μια τους εβρισκα!!!! τι γινεται ολοι για μπανιο πηγαν...υπαρχουν και πελατες :mad: υ.γ. αν παραβιαζονται οι κανονες του φορουμ σορυ...ας διαγραψουν το μηνυμα οι admin.
  7. Στους πινακες του επισυναπτομενου αρχειου υπαρχουν προτεινομενες αμοιβες για αδειες εγκαταστασης και λειτουργιας πρατηριων υγρων καυσιμων.... ειχα καταλαβει οτι αυτες βγαινουν απο τον προυπολογισμο των εγκαταστασεων...με τα πινακια αμοιβων..κανω λαθος??? υ.γ.για τις υπευθυνες δηλωσεις προς ΔΕΗ, τις μελετες ενεργητικης πυροπροστασιας και την ωριαια αμοιβη τεχνικου ασφαλειας δε θα μιλησω...οι τιμες του πινακα σε σχεση με αυτες που ισχυουν ειναι για γελια ή καλυτερα για κλαματα!!
  8. καλησπερα... εδω και λιγο καιρο εχω την εξης απορια... δεν εχω καταλαβει απο ποια ισχυ και πανω μια βιοτεχνια-βιομηχανια χρειαζεται μηχανικο(με τις γενικες αδειες εγκαταστατη,δικαιωμα υπογραφης) δηλαδη καθαρα για απασχοληση μονο για την υπογραφη...μπορει καποιος συναδελφος να μου αναφερει καποια νομοθεσια για να ψαξω?? οταν πηρα πτυχιο μου ειχανε πει οτι το πρωτο πραγμα που θα κανω, μετα απο εγγραφη σε ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ, ειναι να βγαλω τις αδειες απο την διευθυνση βιομηχανιας και οτι ετσι κατα 90% θα μπορεσω να βγαζω 300-600 ευρω απλα με καποιες υπογραφες με το ρισκο βεβαια του να μη ξερω τι υπογραφω... ρωτησα προσφατα ενα γνωστο μου και ή εγω δεν καταλαβα αυτα που μου ειπε ή δεν ηθελε να με κανει να καταλαβω...
  9. Να σημειωσω οτι χθες εκανε ηλεκτρονικη αιτηση ενας φιλος και πηρε αριθμο...19000 και βαλε...
  10. ρε παιδια στα τιμολογια αγορας εξοπλισμου για το 40%, παραπανω απαντηθηκε οτι δε περνανε για παροχη υπηρεσιων, βαψιματα κτλ... αλλα καποιο κλιματιστικο? ενα ψυγειακι? σορυ δηλαδη...κουρτινες,φωτιστικα,τεχνικα βιβλια?
  11. Καλα ρε παιδια κανονικα δε πρεπει πρωτα να γινει οι υποβολη προγραμματων απο τους φορεις και μετα απο τους ωφελουμενους?? τι να πω εγω μπορει να δηλωσω ενα προγραμμα και τελικα να μη πραγματοποιηθει... αν βεβαια περιμενω ποια θα εγκριθουν και μετα να κανω μπορει να χασω σειρα προτερεοτητας αν ισχυσει κατι τετοιο... εκτος και αν η φορμα υποβολης μπορει να σταθμισει αυτους τους παραγοντες.. Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΛΙ...
  12. αν και πιστευω οτι μετα απο 3 μηνες μαλλον θα το εχεις ξεκαθαρισει... το αρθρο 15 συμπληρωθηκε και με την Υ.Α. 33940/750/31-12-1998 (ΦΕΚ Β’ 1316] Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ προκειται για ειδικη μελετη οταν απαιτουνται μονιμα συστηματα πυροπροστασιας...(δυστυχως για την ειδικοτητα μου δηλαδη γινεται παλι ο γνωστος διαχωρισμος σε απλες ή μη εγκαταστασεις) υ.γ.το παρακατω απο το site της Πυροσβεστικης Ως μόνιμα συστήματα πυροπροστασίας θεωρούνται : α) Χειροκίνητο και αυτόματο σύστημα συναγερμού β) Αυτόματο σύστημα πυρανίχνευσης γ) Αυτόματο σύστημα τοπικής εφαρμογής δ) Αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης, όπως αυτόματο σύστημα ολικής ή μερικής κατάκλυσης, αυτόματα συστήματα καταιονισμού ύδατος (SPRINGLERS), ξηράς σκόνης, διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κ.λ.π. ε) Μόνιμο πυροσβεστικό υδροδοτικό δίκτυο Επισημαίνεται δε, ότι οι αυτοδιεγειρόμενοι πυροσβεστήρες οροφής δεν αποτελούν σύστημα πυροπροστασίας. Οταν όμως υπάρχει απαίτηση μόνο για φορητά μέσα πυροπροστασίας η μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας μπορεί να υπογράφεται και από άλλες ειδικότητες Μηχανικών (Αρχιτέκτονα, Πολιτικό, Χημικό, Ναυπηγό, κ.α.).
  13. τελικα Stelio ποιο κωδικο ΚΑΔ δηλωσες(που να μας καλύπτει σε όλα,μηχ.μηχ δεν είσαι)?? το ιδιο πρόβλημα αντιμετοπίζω και εγώ..
  14. την ίδια απορία εχω και εγώ συνάλφε...κάποιος που να εχει την εμπειρία της προηγουμενης επιδότησης ας μας απαντήσει παρακαλώ...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.