Μετάβαση στο περιεχόμενο

akhs84

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

akhs84's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για υποβολή φακέλου στη ΔΕΗ χρειάζεται: 1. Αίτηση ΔΕΔΔΗΕ 2. Τεχνική περιγραφή της εγκατάστασης 3. Τοπογραφικό διάγραμμα 4. Συμβόλαιο κυριότητας της έκτασης 6. Υπεύθυνη δήλωση αιτούντα και μελετητή 7. Ακριβές αντίγραφο αποδεικτικού υποβολής του αιτήματος προς τη Διεύθυνση Περιβάλοντος και Χωροταξίας (ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.) για τη χορήγηση απαλλαγής από Ε.Π.Ο. 8. Αν ο αιτών είναι επαγγελματίας αγρότης βεβαίωση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
  2. Romanos ευχαριστώ πολύ. Αυτό ακριβώς έψαχνα και μου το δέχτηκαν.
  3. Καλησπέρα στο forum! Πήγε σήμερα πελάτης μου να υπογράψει σύμβαση συμψηφισμού και του ζήτησαν δύο υπεύθυνες δηλώσεις (μηχανικού και ιδιοκτήτη)καθώς και μία υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχεται τους όρους. Η υπάλληλος του είπε να ψάξει στο site του ΔΕΔΔΗΕ για τη φόρμα της δήλωσης αλλά δεν βρίσκω κάτι. Έχει κανείς κάτι στα υπ' οψιν? Ευχαριστώ!
  4. Το ίδιο θέμα ερευνώ κι εγώ αυτές τις μέρες, οπότε πήγα στη ΔΕΗ και ρώτησα. Μου είπαν ότι μπορούν να φέρουν ρολόι σε ένα υπόστεγο ώστε να μπει στο πρόγραμμα για 10 KW. Όταν όμως θα έρθει η ώρα της αίτησης, τι θα σημειώσουμε? Κατοικία ή επιχείρηση? Υπο ποιές προυποθέσεις μπορεί να χαρακτηριστεί κατοικία ένα υπόστεγο ή μια αποθήκη?
  5. Καλημέρα συνάδελφοι σαν νέος στο forum και στο επάγγελμα θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάποιούς προβληματισμούς που προέκυψαν από συζήτηση πού είχα με συνεργάτες. Όταν κάνουμε αυτοψία σε χώρο (πάρκο ή στέγη) ποιά πιστεύεται ότι είναι η πιο σωστή μεθοδος που πρέπει να ακολουθούμε? Θέλω να πω ότι απλά πάμε μετράμε το χώρο και ξέροντας τα χαρακτηριστικά των panel (διαστάσεις, ισχύς) σχηματίσαμε γνώμη για την απόδοση και τη λειτούργια της εγκατάστασης. Το πιο σωστό δεν θα ήταν κάθε φορά να λαμβάνουμε υπ' όψην παράγοντες όπως (θερμοκρασία περιοχής, ανέμους) και γιατί όχι και χρήση οργάνων (πυρανόμετρα) ή μήπως παραγίνεται επιστομονική η όλη διαδικασια χωρίς να χρειάζεται? Όλες οι γνώμες δεκτές.
  6. Καλημέρα. Σε περίπτωση που είχαμε 3 προσανατολισμούς θα μπορούσαμε αντίστοιχα να παραλληλίσουμε 3 inverter?
  7. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά η Q-cells δεν ήταν να αναλάβει ένα μεγάλο έργο τον Άυγουστο στα Φάρσαλα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.