Μετάβαση στο περιεχόμενο

stravadi

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stravadi

  1. Ισόγεια κατοικία στην οποία νομιμοποιώ το υπόγειο που δεν υπήρχε στην άδεια. Αριθμός ορόφων: 1 ή 2 ;
  2. Παιδια έχει δωθεί καμιά παράταση για αυτό το θέμα των δέκα ημερών για την υποβολή σχεδιών μετά την ολοκληρωμένη υπαγωγή ή όχι? Και αν , μετά από αίτηση, το κάνουμε ξανά προσωρινή υπαγωγή, αυτό επηρεάζει σε κάτι τον πελάτη που πλήρωσε εφ'άπαξ, πήρε τη βεβαίωση μεταβίβασης και θεωρεί πως ξεμπέρδεψε με την όλη διαδικασία?
  3. Και πόσες μέρες έχουμε μέχρι να υποβάλουμε? Ίσχύει κάτι περί 10 ημερών που είχα ακούσει?
  4. Γιατί να το πληρώσουν ως αυθαιρεσία (με πρόστιμο) και να μην βγάλουν νέα άδεια εφ'όσον δεν έχει εγκατασταθεί ακόμα η νέα χρήση?
  5. Η τακτοποίηση αφορά το υπόγειο ενώ η νέα άδεια για αλλαγή χρήσης αφορά το ισόγειο της ίδιας ιδιοκτησίας.
  6. Καλησπέρα, έχω κάνει αρχική υποβολή για τακτοποίηση αυθαίρετου υπογείου χώρου σε ισόγειο κτίσμα με χρήση αποθήκης. Ο πελάτης με ρώτησε αν μας συμφέρει πριν περαιωθεί η διαδικασία να προβούμε και σε Νέα άδεια για αλλαγή χρήσης ισογείου από αποθήκη σε κατοικία. Γνωρίζετε, σύμφωνα και με τον νέο τρόπο έκδοσης αδειών πως συνδυάζονται οι 2 διαδικασίες και πως θα πρέπει να συνεχίσω? Ευχαριστωωω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.