Μετάβαση στο περιεχόμενο

interfil

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

interfil's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ρε παιδια ποσοι και ποσοι εχουν τροχοβιλα και δεν τους εχει βαλει προστιμο κανεις.
  2. Φιλαρακι, Ilmessenegro καλυτερα να χες τελειωσει και το master. Εγω εχω τελειωσει τει πειραια μηχανολογος και το ιδιο master που κανες εκει το τελειωσα εγω στο Τει πειραια. Βεβαια ηταν ιδιαιτερα απαιτητικο σαν μαστερ αν το αργησεις πανω απο τεσσερα χρονια δεν παιρνεις msc αλλα απλο diploma (ετσι τουλαχιστον απο οτι ξερω το αναγνωριζει ο δοαταπ αν καθυστερησεις πανω απο 4 χρονια). Υπαρχει αλλος ενας δρομος να γινεις charter engineer στην αγγλια και μετα να μεταφερεις εδω τα επαγγελματικα σου δικαιωματα μεσω ΣΕΑΙ (οποτε δεν θα σε ταλαιπωρησει κανεις τουλαχιστο με εξετασεις στα σαραντα σου...). Το ποιο αμεσο και γρηγορο που βλεπω ειναι να συνεργαστεις με καποιον συναδελφο που εχει επαγγελματικα δικαιωματα εδω στην εταιρεια του πατερα σου που θα αναλαβεις!
  3. Αν και ειμαι τεχνολογος μηχανικος, εχω συνταξει κατα καιρους πολλες πραγματογνομωσυνες, μαλλιστα μια απο τις τελευταιες που συμμετειχα ηταν για ζημια εκατομυριων ευρω. Μην αγχεσαι απλα γραψε μια εκθεση σαν αυτες που γραφαμε στο λυκειο, μιας και η ζημια ειναι σχετικα μικρη με προλογο κλπ αλλα χρησιμοποιησε τεχνικους ορους και το ιστορικο. Η υποθεση σου ειναι απλη εως απλουστατη φροντισε να τονισεις τα αποδεικτικα στοιχεια που εχεις στα χερια σου. Πριν καιρο εκανα μια τετοια για εναν που ειχε κοτερο και δεν του αποζημιωναν την με καμμενη φλαντζα μηχανη του εκανα οτι σου ειπα πανω κατω. Εκ πειρας αν εχεις το δικιο με το μερος σου παντα με απλα λογια να το γραφεις(αυτο μου το ειπε ενας παλιος νομικος)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.