Μετάβαση στο περιεχόμενο

fanire

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

fanire's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γειά σας. Θέλω να κατασκευάσω καλλιτεχνικό εργαστήριο ( Εργαστήρι ζωγράφου, ο οποίος θα ζωγραφίζει , θα εκθέτει και θα πουλάει τα έργα του), και απο το πολεοδομικό μου ζητάνε ΜΠΕ. Γνωρίζει κάποιος τί είδους ΜΠΕ απαιτείται?
  2. Eυχαριστώ πολύ Μανώλη. Μήπως έχεις κάτι σχετικό και για τις κρατήσεις (φορολογικά , ΤΣΜΕΔΕ, ΦΕΜ ) ?
  3. Παρακαλώ πολύ να έχω τα "φώτα" σας για την παρακάτω περίπτωση: Είμαι μηχανικός και βγάζω άδεια για τον εαυτό μου. Γνωρίζω ότι απαλλάσσομαι απο την αμοιβή και απο το ΦΕΜ. 1 . Χρειάζεται να προσκομίσω στο πολεοδομικό βεβαίωση απαλλαγής απο ΦΕΜ ή όχι? 2. Απαλλάσσομαι και απο τις άλλες κρατήσεις (φορολογικά, ΤΣΜΕΔΕ) ? 3. Επειδή στο δικό μας πολεοδομικό πρέπει ΕΓΩ να τους αποδεικνύω κάθε φορά ότι ΔΕΝ είμαι ελέφαντας, είναι σημαντικό να βρώ τη σχετική νομοθεσία για το κάθε θέμα. Ευχαριστώ !
  4. ευχαριστώ πολύ ! Δηλαδή, ανεξάρτητα απο το πόσες ιδιοκτησίες (κάθετες) υπάρχουν σε ένα οικόπεδο, μπορώ να χτίσω μέχρι δύο κατοικίες <120 τ.μ.? Μην διαχωρίζεις τα πόστς σου. Υπάρχει κουμπάκι που λέγεται Επεξεργασία πάνω δεξιά. Το πατάς και ξαναγράφεις. TheoTDM900
  5. γειά σας. Μου προέκυψε ζήτημα στο Πολεοδομικό , σχετικά με το πόσες κατοικίες μειωμένου συντελεστή μπορεί να κατασκευάσει ο πελάτης μου στο ίδιο οικόπεδο. Μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρώ σχετική νομοθεσία?
  6. Εχω στα χέρια μου μια οικοδομική άδεια του 1995, η οποία έχει λήξει και δεν έχουν γίνει οικοδομικές εργασίες. Ο ιδιοκτήτης θέλει να την κατασκευάσει τώρα, χωρίς αλλαγές, και δεν αλλάζει ούτε ο μηχανικός. Ποιος ξέρει να μου πεί τι γίνεται με την περίπτωση? Πρέπει να βγεί νέα άδεια? τι γίνεται με τις αμοιβές και τα φορολογικά?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.