Μετάβαση στο περιεχόμενο

Odysseas_7

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Odysseas_7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Υπαρχουν θεματα που αφορουν τα οικονομικα και απαιτουν δυνατο μαθηματικο υποβαθρο.Χωρις να γνωριζω πολα θεωρω οτι ενα τετοιο πτυχιο εχει να σου προσφερει πολυ περισσοτερα απο ενα αλλο καθαρα θεωρητικο.Ψξε λιγο για οικονομετρια/χρηματοοικονομικα μαθηματικα
  2. Πατρα που ειμαι εγω παντως μας λενε οτι πρεπει να μαζεψουμε 300 μοναδες υποχρεωτικα πριν αποφοιτησουμε..Εσεις ρε μαγκες εχετε τιποτα τετοιο στις σχολες σας???
  3. Ρε παιδια αν παρετε μια αναλυτικη βαθμολογια απο την γραμματει λογικα γραφει και ποσες μοναδες εχει το καθε μαθημα..Επισης ενας αποφοιτος ΕΜΠ εχει οντως 300 μοναδες(αν αθροισουμε ολα τα μαθηματα και την διπλωματικη) ή απλως παιρνει πιστοποιητικο που λεει οτι εχεις 300 αλλα εσυ μπορει να ειχες πχ 295???
  4. Παιδια καλησπερα.Σπουδαζω ΗΜΤΥ Πατρας.Ακουγεται τωρα τελευταια οτι συμφωνα με ενα νομο του 2007 καθε εξαμηνο θα μπορουμε να δηλωνουμε μαθηματα με 30 ECTS συνολικα ανα εξαμηνο.Με αλλα λογια αν χρωσταμε αρκετα παλια μαθηματα δεν θα μπορουμε να τα δηλωνουμε ολα.Ξερει κανεις τιποτα παραπανω??Ισχυει σε καποια αλλη πολυτεχνικη κατι τετοιο??
  5. Επειδή σπουδάζω στους ηλεκτρολόγους Πάτρας να σου πω ότι στη σχολή υπάρχουν καθηγητές οι οποίοι ασχολούνται με την ρομποτική.Θέματα με τα οποία ασχολούνται είναι κυρίως ο έλεγχος ρομπότ και η υπολογιστική όραση.Τώρα όσον αφορά το θέμα του σχεδιασμού θα σου πω το εξής:συμφοιτητής μου κάνει διπλωματική η οποία έχει θέμα την κατασκευή ρομποτικού φιδιού.Το μοντέλο του φιδιού προέκυψε από διδακτορικό..Όταν λέμε κατασκευή εννοώ τον σχεδιασμό,τα ηλεκτρονικά,τον έλεγχο...τα πάντα με λίγα λόγια.Αυτό σημαίνει ότι αν επιλέξεις ηλεκτρολόγους δεν νομίζω να υστερείς σε κάτι σε σχέση με τους μηχανολόγους σε αυτό το τομέα.Ότι και να επιλέξεις καλή επιτυχία και καλή φοιτητική ζωή!!
  6. Σωστά όλα αυτά που λες...Όμως θεωρώ ότι η Γερμανία μακροπρόθεσμα είναι καλύτερη και πιο σίγουρη(?) επιλογή.Όπως και να χει καλή τύχη στον topic starter
  7. Να πω και εγω τη γνωμη μου αν και μικρη βαρυτητα εχει μιας και δεν εχω τελειωσει ακομα τις σπουδες μου..Ψαχνοντας για μεταπτυχιακο σε διαφορες χωρες ,χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που εμαθα γαλλικα αντι γερμανικα ..Βλεπεις,μερικα κουρφαια γερμανικα πανεπιστημια προσφερουν προγραμματα στα αγγλικα αλλα το προβλημα ειναι πως θα συννενοουμε εξω απο το πανεπιστημιο..Αντιθετα οι Γαλλοι προσφερουν μονο σε γαλλικα(τα οποια τα εχω ξεχασει).Γενικα απο οτι εχω ακουσει και διαβασει κατα καιρους η Γερμανια παρεχει υψηλου επιπεδου εκπαιδευσης.Το καλυτερο ομως ειναι οτι μετα τις σπουδες σου θα βγεις για δουλεια στην ισχυροτερη αγορα της Ευρωπης.Αυτο απο μονο του λεει παρα πολλα..Και οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω,σου ανοιγονται πορτες για Ελβετια και Αυστρια... @ergotelis:Φιλε μου εσυ βρισκεσαι Δανια???Πως ειναι οι σπουδες εκει???Αν θελεις απαντησε με pm για να μην βγουμε offtopic
  8. Το ξερω οτι δεν παιζει..Αλλα τουλαχιστον να αποκτησω βασεις σε κατι το οποιο ζηταει η αγορα
  9. Παιδιά γεια σας.Μπαίνω στο 4 έτος της σχολής ΗΜΤΥ(Πάτρα) και ακόμα δεν έχω καταλήξει ποιό τομέα να ακολουθήσω.Η σχολή προσφέρει 4: 1)Συστήματα Ηλεκτρικής ενέργειας 2)Τηλεπικοινωνίες 3)Συστήματα Αυτοματου Ελεγχου 4)Υπολογιστες και Ηλεκτρονικη Εχω αποκλεισει σιγουρα την ενεργεια.Σχετικα με τους αλλους 3 δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε μαθηματα κτλ.Οποτε σκεφτομαι να αποφασισω με βαση την επαγγελματικη αποκατασταση.Εσεις ποιος τομεας πιστευετε οτι προσφερει τις καλυτερες προοπτικες για εργασια στο εξωτερικο??Για πειτε την αποψη σας(και ειδικα οσοι εργαζεστε ηδη).Ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα!! Υ.Γ Φιλος που σπουδαζει οικονομικα με παροτρεινει να στρεψω το πτυχιο μου προς τα χρηματοοικονομικα(financial engineering κτλ).Εχει ακολουθησει κανεις αυτο το μονοπατι? Ή έστω γνωριζει κάτι παραπάνω??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.