Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos kalogiropoulos

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nikos kalogiropoulos

  1. Μιλαω σαν ιδιοκτητης του διαμερισματος που θα γινουν οι εργασιες ανακαινησης και οχι σαν μηχανικος. εχει αναλαβει την διαδικασια γνωστοποιησης των εργασιων αλλος μηχανικος αλλα και εγω προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει και καθυστερει η διαδικασια τοσο πολυ. παντως γνωστοποιηση και μονο δεν μπορει να ειναι αφου περναει και απο καποιο ελεγχο. το ονομαζω ετσι γιατι θα στην ουσια το τμημα θα πρεπει να παραλαβει μια αδεια εκτελεσης των εργασιων ετσι δεν ειναι..
  2. η αστυνομια δεν δεχεται τιποτα παρα μονο το χαρτι της εγκρισης εργασιων απ την υπηρεσια δομησης αλλιως με την πρωτη καταγγελια παμε αυτοφωρο. αυτο ειναι το προβλημα μου.. ο αριθμος πρωτοκολου δεν ισχυει για αυτους..
  3. Εντος 48 ωρων? στην πολεοδομια θεσνικης καταθεσα τα χαρτια 7 μερες πριν. οταν πηγα να ρωτησω με γιατι δεν εχει ενημερωθευθι το τμημα ακομα μου ειπαν οτι τα χαρτια εχουν φυγει απο την πολεοδομια , εχουν παει στο δημαρχει για υπογραφες και απο εβδομαδα θα ενημερωθει και το τμημα γιατι οι αλληλογραφιες γινονται μεσω ΕΛΤΑ... και οτι η 48 ειδοποιηση ειναι αφου δωθει η εγκριση και ενημερωθει το τμημα μετα απο 48 ωρες μπορουν να ξεκινησουν οι εργασιες... τα συμπερασματα δικα σας..
  4. στον ιδιοκτητη, οι εργασιες ξεκινησαν μαζι με την διαδικασια εκδοσης της αδειας. αυτη δεν προλαβε να βγει μεχρι τη στιγμη της καταγγελιας.η αδεια εχει φυγει απο τη πολεοδομια, εχει εγκριθηθει δηλαση απο αυτη και εχει παει στο δημαρχειο για υπογραφες..αφου ειμαι ενταξει με πολεοδομια δεν υπαρχει λογος για ενσημα ετσι δεν ειναι?
  5. Η αδεια εχει αλλαξει πλεον απο οσο εχω διαβασει αρκει και μονο μια γνωστοποιηση στο αρμοδιο αστυνομικο τμημα απο την υπηρεσια δομησης προ 48 ωρων. Εγω δεν το εκανα, μου κανανε καταγγελια και εχω μυνυση απο το αστυνομικο τμημα. τωρα ξεκινησα την διαδικασια για την εκδοση την σχετικης αδειας γιατι εχουν σταματησει τις εργασιες. Στο δικαστηριο με αυτη τη αδεια θα μπορεσω να αποφυγω τυχον προστιμο? δηλαδη η αδεια μπορει να βγει κ μετα την εναρξη των εργασιων. οι εργασιες ειναι μια καθαιρεση τοιχοποιιας 1,5 μετρου και πλακακια δαπεδου..ανακαινηση σε διαμερισμα..δεν μιλαω σαν μηχανικος αλλα σαν ιδιοκτητης του διαμερισματος
  6. θελω να γρεμισω μια τοιχοποιια που βρισκετε κατω απο δοκαρι στο σπιτι μου, η αδεια μικρης κλιμακας ειναι αρκετη η θα χρειαζεται οικοδομικη αδεια? ξερετε ποσο περιπου κοστιζει η αδεια αυτη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.