Μετάβαση στο περιεχόμενο

badman

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Εφόσον είναι υποχρεωτική η μετάβαση στο νέο νόμο και για τις ολοκληρωμένες υπαγωγές του 4014, θα πρέπει να επιλέξουμε κατηγορία σύμφωνα με το άρθρο 9 του 4178; και άμα είμαστε κατηγορία 5 θα γίνει έλεγχος των υποβαλλόμενων στοιχείων από ελεγκτή δόμησης; τι γίνεται με τα νέα αυθαίρετα που έχουν γίνει από το 2011 μέχρι σήμερα;
  2. Το αυθαίρετο ύψος που δεν καλύπτεται από οικοδομική άδεια συγκρίνεται με το επιτρεπόμενο από τους όρους δόμησης ύψους που ισχύει στο ακίνητο. Θέλει να πει ότι όλα τα αυθαίρετα χωρίς οικοδομική άδεια ή αυθαίρετες προσθήκες κατ'επέκταση σε κτίσματα με οικοδομικές άδειες (χωρίς να ξεπερνούν το ύψος της αδείας) θα πάρουν συντελεστή ύψους 1.4, εφόσον το αυθαίρετο ύψος της κατασκευής (τ.μ.) ξεκινάει από το 1cm;
  3. Λοιπές παραβάσεις (πλακοστρώσεις, στηθαία, τοίχος αντιστήριξης) σε μη άρτιο γήπεδο εντός της ζώνης ασφαλείας, μπορούν να ρυθμιστούν?
  4. Αυθαίρετες κατασκευές όπως τοίχος αντιστληριξης, πλακοστρώσεις και στηθαία εντός ζώνης υπεραστικής συγκοινωνίας σε μη άρτιο γήπεδο ρυθμίζονται?(Η κατασκευή τους ολοκληρώθηκε μετα τον χαρακτηρισμό του δρόμου)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.