Μετάβαση στο περιεχόμενο

jtsk

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

jtsk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίσθηκαν νέες ημερομηνίες για τα Επιμορφωτικά Προγράμματα που διεξάγει με ιδιαίτερη επιτυχία το Εργαστήριο Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Α. Το επιμορφωτικό σεμινάριο «Μεθοδολογίες Επιθεώρησης & Ελέγχου Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Χ.Τ. – Έντυπα τεκμηρίωσης αποτελεσμάτων – Νέα Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη – Έκθεση Παράδοσης & Πρωτόκολλα Ελέγχου» με κόστος 140 ευρώ, θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014, ώρα 16.30 μέχρι 21.30 & Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, ώρα 9.00 μέχρι 14.00, Β. Το επιμορφωτικό σεμινάριο «Σχεδιασμός & Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων Διασυνδεδεμένων στο Δίκτυο» με κόστος 180 ευρώ, θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, ώρα 16.30 μέχρι 21.30 & Σάββατο 5 Απριλίου 2014, ώρα 9.00 μέχρι 14.00, Για τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους πτυχιούχους ΑΣΕΤΕΜ/ΑΣΠΑΙΤΕ, παρέχεται έκπτωση 50%. Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα http://www.ehe-aspete.gr/index.html Μπορείτε ακόμη να επικοινωνείτε με το Εργαστήριο Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο e-mail. [email protected], στο κινητό 6987986326 ή στο τηλ. 210 2896825.
  2. Γιάννης Σ. Τσακιράκις, Νίκος Μ. .Κιμουλάκης «Επιθεώρηση και Έλεγχος Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων» Εκδόσεις Παπασωτηρίου, Αθήνα 2012, ISBN 9604910639 http://www.ehe-aspete.gr/pubs_1.html
  3. Πρόκειται για επισκευή ανελκυστήρα σε πολυκατοικία, (καινούριος πίνακας, πόρτα θαλάμου κλπ) συνολικά περίπου 4000 ευρώ. Στη σύσταση της ιδιοκτησίας καθορίζονται χιλιοστά ανελκυστήρα, κοινοχρήστων ιδιοκτητών…. Η ερώτηση είναι αν γνωρίζεται με ποια χιλιοστά θα πρέπει να γίνει η κατανομή των χιλιοστών ανελκυστήρα ή χιλιοστών κοινοχρήστων ? Οι γνώμες είναι ενδιαφέρουσες αλλά με ενδιαφέρουν περισσότερο νομοθεσία, νομολογία ή κανονισμοί κλπ Γιάννης
  4. Πολύ χαίρομαι για την προσοχή στο "ι" )) Για τα υπόλοιπα τι να πω ..... Ο cescas δεν είιπε ότι η εκφώνηση της εργασίας περιλαμβάνει 2 πυκνογραμμένες σελίδες, ότι έχουν πάρει 120 σελίδες σημειώσεις και 2 βιβλία (τα καλύτερα και ακριβότερα της αγοράς) έχουν αφιερωθεί 6 ώρες για τους υπολογισμούς και τη σχεδίαση εγκατάστασης. Άσε που έχουν γεμίσει τα forum με τα ίδια ερωτήματα, και με αρκετές παλιές εργασίες από παλιούς σε ηλεκτρονική μορφή. Εngineer_thess στείλε ένα Email στο [email protected] να θυμηθούμε τίποτα..
  5. Δεν κοιτάς και το ίδιο το πρότυπο? Από το Εγχειρίδιο εφαρμογής έχουν αφαιρέσει 2-3 πίνακες. Μήπως είναι αυτοί που ψάχνεις? Μόλις μπορέσω θα κοιτάξω και εγώ.
  6. Το πτυχίο του πρώτου κύκλου (διάρκεια 4 ετών) δεν σου δίνει επαγγελματικά δικαιώματα, αλλά μόνο τη δυνατότητα να διορισθείς στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οπότε διορίζεσαι ως ΠΕ17.. Αν κάνει και τον δεύτερο κύκλο (ένα επιπλέον έτος ) έχεις τα επαγγελματικά δικαιώματα των ΤΕΙ, αλλά στο δημόσιο (εκτός από Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση) διορίζεσαι ως ΤΕ!!!!!!!!! Για μεταπτυχιακά ισχύουν ότι σου έχουν γράψει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.