Μετάβαση στο περιεχόμενο

letterjohn

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

letterjohn's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εδώ πραγματικά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Είναι κάτι εντελώς ασαφές έχω βρεθεί μπροστά σε μηχανικούς που κάνουν είτε το ένα είτε το άλλο. Το σωστό κατ' εμέ είναι της αποτύπωσης, όσον αφορά ττο τοπογραφικό. Ο σωστός σύνδεσμος για τον υπολογισμό της αμοιβής του τοπογραφικού είναι ο http://www.topograph...vi-topografikou διότι πριν έκανα λάθος ανάρτηση.
  2. Συνάδελφοι οι ελάχιστες αμοιβές έχουν καταργηθεί. Για καθαρά πληροφοριακούς λόγους αυτή η εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει στο κόστος του τοπογραφικού. Τουλάχιστον δουλέψτε το, έχει και ένα πεδίο για την έκπτωση που είναι γύρω στο 40% συνήθως. Όσον αφορά στα τριγωνομερικά η τιμή μονάδος για ίδρυση είναι 1300, δίοτι τω καιρώ εκείνο (1974) ίδρυση ήταν να κάνεις ολόκληρη εργασία δημιουργίας βάθρου. Σε γενικές γραμμές καλό είναι την ίδρυση τριγωνομετρικών να μην την χρεώνετε ή να βάζετε μια συμβολική τιμή. Βέβαια αυτά είναι προσωπικές στρατηγικές του καθενός. Η εφαρμογή στο http://www.topographos.net/index.php/amoivi-topografikou/elaxisti-amoivi-topografikou Μπορείς και από το portal του ΤΕΕνα βγάλεις μια αμοιβή, αλλά για γρήγορο και εύχρηστο τρόπο, νομίζω η εφαρμογή λειτουργεί αρκετά καλά.
  3. Γεια χαρά και καλή χρονιά σε όλους. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη που περιγράφεται στην συζήτησή σας αναπτύχθηκε εφαρμογή εδώ: http://www.topographos.net/index.php/amoivi-topografikou/antikikeimeniki-aksia-katoikias Φιλικούς χαιρετισμούς
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.