Μετάβαση στο περιεχόμενο

elinafil

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by elinafil

  1. Δεν ήμουν σαφής. Υπάρχει ένα κλιματιστικό τοίχου που μπορώ να τοποθετήσω αν θελήσω.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα. Προτείνεις να αγοράσω κλιματιστικά δαπέδου σε όλους τους χώρους μου; 2 υπνοδωμάτια και σαλοτραπεζαρία, το λουτρό και την κουζίνα;
  3. Το σπίτι αποτελείται επίσης και από 2 υπνοδωμάτια, έναν μικρό βοηθητικό χώρο -μπορώ να κλείνω και την πόρτα για τυχόν απώλειες!- ένα λουτρό και την κουζίνα. Στην σαλοτραπεζαρία έχει κουφώματα αλουμινίου του `80 - καλύτερα από τα ξύλινα των δωματίων και του λουτρού- και στην κουζίνα αλουμίνια δεκαετίας, όπου εκεί κερδίζω πολύ από απώλιες.
  4. Μπορώ να τοποθετήσω ένα στο σαλόνι και θα περιλαμβάνει και το χωλ περίπου 40τμ
  5. Ζητώ συγνώμη αν το κείμενό μου είναι μια επανάληψη, αλλά χάθηκα λιγάκι στην αναζήτηση για να μπορέσω να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα. Κατοικώ σε μια μονοκατοικία του ’63 στην Αθήνα, με την ευνόητες απώλειες σε κουφώματα κλπ. Αποτελείται από ισόγειο και Α’ όροφο -από 80τμ το κάθε ένα-. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω πετρέλαιο και αναζητώ αποδοτικό και οικονομικό τρόπο να ζεσταθώ για τον χειμώνα. Παρακαλώ αν γνωρίζεται πώς να με κατευθύνετε θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ «θερμά».
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.