Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tsino

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Tsino

  1. Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα Υπάρχει κάποια απάντηση ?
  2. Ευχαριστώ Neckbreaker... Είναι απίστευτο... Έχει αλλάξει η διαδικασία και δεν την έχουν αναρτήσει πουθενά... Κάθε φορά εκπλήσομαι δυσάρεστα στις συναλλαγές μου με το ταμείο... Ελπίζω να μην περάσουν το χρέος στην εφορία και τρέχω μετά !!!
  3. Ευχαριστώ πολύ συνάδελφοι... Δεν έχω βιβλία Ελλάδα ουτε συμμετοχή σε εταιρία.. Παρόλα αυτά είδα ότι από Αυγουστο 2017 που έφυγα για Γερμανία έχω χρεωθεί από τον ΕΦΚΑ...Επι της ουσιας κάθε μήνα υπάρχει χρέωση. Φαντάζομαι για υγεία και σύνταξη... Δηλαδή από 01.01.2017 σαν μισθωτός δε σε θεωρεί το ΕΦΚΑ (ΤΣΜΕΔΕ) ότι είσαι ελεύθερος επαγγελματίας αν σταματήσεις τη μισθωτή εργασία ??
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι. Ανασύρω το θέμα μιας και είμαι σε αυτή τη φάση και εγώ. ΤΣΜΕΔΕ, ΕΦΚΑ δε σηκώνουνε τηλέφωνο και δεν απαν΄τανε στα εμαιλ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει τη συμπληρωμένη του αίτηση να τη χρησιμοποιήσω ως υπόδειγμα για τη δική μου? Μέσω PM Έχω αμφιβολίες για τις παραγράφους 3.2 και 4 Φυσικά ευαίσθητα στοιχεία να διαγραφούν Επίσης για το Α1 πρέπει να πάρω Apostille εδω στη Γερμανία και μετά να μεταφραστεί ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Καλημέρα συνάδελφοι. Υπάρχει επικαιροποιημένη διαδικασία για το Α1 στη γερμανία και γενικά τη διαδικασία εξαίρεσης από τις εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ? Τα link παραπάνω δεν λειτουργούν πλέον... Ευχαριστώ
  6. φιλε dimamp ευχαριστώ πολύ. #1 Για το Α1 βρήκα αυτό το link. Είναι το σωστό ? https://www.dvka.de/media/dokumente/antraege_av_gme/gewoehnliche_erwerbstaetigkeit/GME_13_1_dt_AG_Online.pdf #2 ΕΦΚΑ ή γραφεία ΤΣΜΕΔΕ (πλατεία Κλαυθμονος ?) Αθήνα μένω
  7. Καλημέρα συνάδελφοι. Από τον περασμένο Αύγουστο έχω μετακομίσει και εγώ Γερμανία (Dusseldorf) και εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρία μισθωτός αορίστου. Έχει κάποιος επικαιροποιημένη τη διαδικασία για να πάρουμε εξαίρεση από ΤΣΜΕΔΕ? Φυσικά στο ΤΣΜΕΔΕ δεν σηκώνουν τηλέφωνα... Ευχαριστώ
  8. με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα με τα γυαλιά με το νέο καθεστώς. Ξέρει κάποιος?
  9. Παιδιά τώρα που ενταχθήκαμε στον ΕΟΠΥΥ στους μισθωτούς μηχανικούς θα γίνονται κρατήσεις και για ΤΣΜΕΔΕ και για ΙΚΑ?? θα πληρώνουμε δυο φορές τον ίδιο ? Υπάρχει κάπου κάποια διευκρίνηση ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.